hm... nimda vse je res kar si ti povedal, ampak nazalost ni tako lahko kakor ti to pravis, ker jaz nisem pristojen za pobiranje soglasij in da vse to organiziram, jaz kolikor imam v moci sem naredil in rekel vse kolegom iz bloka da prepricajo starse za soglsaje in so jih preprical. torej kakor jaz vem je ta clovek (student/ka se ne spomni oseba) bil samo pri 10 mogoce mal vec stanovalcih in kokr vem jih je takrat dalo dosti od teh pri katerih je bil je soglasje, nas takrat ni bilo doma (kakor mnogo drugih stanovalcev) in tudi toliko niso bili da bi pustili kak pildek v kastlcu, nalepili listek na oglasno desko da bi informirali zakaj pobirajo soglasje, da ne omenjam nestrokovnosti pobiralca soglasja ker kakor sem bil informiran od tistih kateri so bili doma jim je pozvonil je rekel ja mi bi pa rabili soglasje da prekopljemo neki cez vas travnik (grobo receno kaj je rekel) nic ni definiral da koplejo za najmodernejso opticno omrezje s katerim bomo stanovalci imel dostop do tega in tega, da stanovalci nerabijo nic financno bit soudelezeni, ter da niso z nicemer obvezani k uporabi storitve..., zato je pri nas vse to pogorelo z optiko ker zadeve niso znali razlozit zakaj gre, zatorej pravim da naj nekdo pride iz gratela mal razlozit kaj in kako ter da se sklice sestanek lastnikov, sam se jim zgleda jebe

kdo pa je vedel pred 1 letomda pobirajo soglasje da bodo kopali za optiko, kajti takrat je bilo to samo v sanjah videno imeti doma FTTH. Nevem ali smo pac mi naleteli na takega pobiralca soglasij al so pa pri nas mal mutavi ljudje pa niso poslusal kaj sploh govori