IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
Hvala na odgovoru! Ta stara playlista mi je delala ne vem kolko dolg pa sploh nisem pomislil na to!

- oyoy
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
oba sta v PL, samo nimata oznake HD.bkokalj napisal/-a:vprasanje: zakaj pa ni HD slo 1, slo 2 itd ? v novi playlisti?

-
gizmo7
- Začetnik
- Paket: samo internet optika
Zadeli so žebljico na glavico ...
Mi pa v stok pa na drevo. 3 leta sem gledal TV programe zastonj ,zdej je pa konec FREE Tvja cela država gre v ...
Bomo ze neki
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Kje je zdaj TV1, ki pravi da T-2 ne zna filtrirat?TV1 napisal/-a:Jaz bi tvojemu "grozenju" rekel baba čula baba rekla. T-2 nima mehanizma za zapiranje programov, če bi ga imel bi ga že uredil vsa ta leta ...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
delajo,
če imaš zadnjo verzijo.
če imaš zadnjo verzijo.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
prva stran te teme!
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Popravljeno tudi tam
Koliko časa bo to trajalo?Malkec napisal/-a:Kje je zdaj TV1, ki pravi da T-2 ne zna filtrirat?TV1 napisal/-a:Jaz bi tvojemu "grozenju" rekel baba čula baba rekla. T-2 nima mehanizma za zapiranje programov, če bi ga imel bi ga že uredil vsa ta leta ...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
kaj misliš...
Verjetno ga zanima, kako dolgo ne bo mogel gledat TV če ni naročen nanj. 
-
perplexer007
Fantje jaz res ne vem kaj se vsi tolko bunite in kaj se dogaja z vašimi racunalniki,playlistami itd..
Meni dela lepo vse kar plačam, vsi programi tudi tisti ki vi trdite da izginjajo in da so ip drugacni itd itd.
Malo si poglejte doma svoj racunalnik, ce slucajno z njim ni ok, pa razne antiviruse,firewalle itd!
Ne boste verjeli, dela celo star stara playlista od casa nazaj, še preden je bil Minimax dodan to pa je ze kar nekaj časa nazaj a ne?
Ne vem no.
Meni dela lepo vse kar plačam, vsi programi tudi tisti ki vi trdite da izginjajo in da so ip drugacni itd itd.
Malo si poglejte doma svoj racunalnik, ce slucajno z njim ni ok, pa razne antiviruse,firewalle itd!
Ne boste verjeli, dela celo star stara playlista od casa nazaj, še preden je bil Minimax dodan to pa je ze kar nekaj časa nazaj a ne?
Ne vem no.
-
kokica2000
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Najbolj na tekočem pa nisi, kajne perplexer007? Nekateri IPji so se v ponedeljek spremenili. Tudi tebi!
Je pa res, da T-2 počasi vzpostavlja nediskriminatorno stanje, kar pomeni, da vsi naročniki vidimo tiste programe, ki jih plačamo, ne pa tako kot do sedaj, ko so nekateri gledali več, plačali pa manj.
Je pa res, da T-2 počasi vzpostavlja nediskriminatorno stanje, kar pomeni, da vsi naročniki vidimo tiste programe, ki jih plačamo, ne pa tako kot do sedaj, ko so nekateri gledali več, plačali pa manj.