Ne, nisem videl, prav tako kot ne tekme.Navadni Nimda napisal/-a:Včeraj sem premaknil na osemnajstega, sem mislu, da si vidu.
Pa ne mi sedemnajstega prestavljat datum na dvaindvajsetega....in tako naprej

PS
Lahko bi ubogal Tonimono

Ne, nisem videl, prav tako kot ne tekme.Navadni Nimda napisal/-a:Včeraj sem premaknil na osemnajstega, sem mislu, da si vidu.
primo napisal/-a:To ni res. Gledamo na Canala 5 Dr. Housa, ki je mimogrede najljubša ženina serija in slika zamrzne. Mislim, da me bo ubila, ker sem jo prepričal, da gremo na T-2 Tv, ker bomo imeli lepšo sliko. In sedaj bi tudi jaz raje imel slabo sliko, ampak vsaj sliko. Mar res cela Primorska ni vredna pojasnila nekoga od T-2, kaj je in kaj bo z italijanskimi programi.
Pri Telemachu smo imeli na Gorenjskem samo Canale5 in Rai1 (pred kakšnim letom so nam ukinili še Canale5, tako da smo ostali samo pri Rai1) in sta bila oba med večino športnih prenosov in med mnogimi filmi in nadaljevankami zatemnjena, tako da je glede italijanskih programov t-2 vsaj zame pozitivna sprememba, saj imam sedaj vseh 6 njihovih glavnih programov (res pa je, da gledam na njih večinoma razvredrilne oddaje).primo napisal/-a:Rete 4 je spet blokiran. Na sporedu je en star film. Ne verjamem da ogled Mediaset programov zablokira zaradi kodiranih programov. Saj ponavadi zablokira ko si gledal že skoraj polovico filma. Če bi bilo kodirano po moje, ga ne bi videl od začetka. Sicer pa, ali lahko nekdo pojasni kako je s temi kodiranimi programi. So zaklenjeni samo za t-2? Odkar pomnim na kabelski ali navadni anteni sem vedno videl vse programe, brez prekinitev vmes. Sem povprašal sosede in eni so že šli nazaj na kabelsko, drugi pa bodo še šli.
Maxus film je imel naslov SINUHE L'EGIZIANO in je bil narejen leta 1954. Torej je res bil najnovejši film in zato kodiran.-:)maxus napisal/-a:Primo, ku je ta film na retekuatro star, sn većo anke jes![]()
Z Mediasetom je T-2 dobesedno nategnil vse primorce, med njimi sem žal tudi sam.Pa ne bom dolgo, ne, kajti za novoletne praznike bom zopet na kablašu,
imam tega že poln kufer.