Optika v LJ ( faza 1 )
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Reply from 81.3.59.4: bytes=32 time=22ms TTL=54
Ping statistics for 81.3.59.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 22ms, Maximum = 22ms, Average = 22ms
Ping statistics for 81.3.59.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 22ms, Maximum = 22ms, Average = 22ms
-
- Uporabnik
- Paket: 1024/256
- Kraj: Ljubljana
Kakšno pa je stanje z koseškim naseljem Mostec (Strojeva, Lojzeta Spacala...)? Gre za paket 500+ stanovanjskih enot z možno podzemno razpeljavo skozi garaže. Upravnik mi pravi, da je na potezi Gratel. Čudno mi je, da se nič ne dogaja, glede na strukturo prebivalcev, kjer bi bil delež uporabnikov zanesljivo višji od povprečja.
Malo dvomim, da boste dobili optiko. Lahko se tudi motim. Preveriš pa lahko http://prijava.t-2.net/prijava/prijava/ ... optika.php S spletne strani od gratela piše da so vsa dela v Kosezah končane. Vleče se samo še optični kabel po ceveh in notranja namestitev. Pokliči na gratel pa jih vpraši. Drugač se pa vsak dan peljem mimo tega naselja in niti enkrat nisem videl da bi pri vam kaj kopali ali pa polagali cevi.Kakšno pa je stanje z koseškim naseljem Mostec (Strojeva, Lojzeta Spacala...)? Gre za paket 500+ stanovanjskih enot z možno podzemno razpeljavo skozi garaže. Upravnik mi pravi, da je na potezi Gratel. Čudno mi je, da se nič ne dogaja, glede na strukturo prebivalcev, kjer bi bil delež uporabnikov zanesljivo višji od povprečja.
-
- Uporabnik
- Paket: 1024/256
- Kraj: Ljubljana
Kot mi je decembra rekel upravnik, je bi problem, da naj bi gratel hotel naselje napasti "zgoraj", torej prekopati poti, kot je to počel drugle. V Mostecu pa to ni potrebno, ker so pod celim naseljem povezane garaže, kjer se da kable elegantno speljati pod stropom do kleti vseh objektov. Nato naj bi Gratel prinesel predlog izvedbe na ta način, kar se pa menda še ni zgodilo. Res pa je, da je na upravnika menda malo pritiskal eden od stanovalcev, ki je menda precej močan pri Voljatelu.Jaka napisal/-a:Če se ne motim je tudi SPL protestiral proti optičnim vlaknam. V naselju Mostec. Vem, da je naredil paniko, da naj stanovalci ne podpisujejo za gratel.
Ponavljam, glede na populacijo naselja bi bilo malo butasto se brez boja umakniti.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Februarja in marca so probavali prek svojega župana blokirati Gratel. Ker jim to ni preveč uspelo (osmešili so se do konca), pa sedaj to probavajo še z drugimi metodami, vse po direktivi velikega nacional-paradajzarja. V vseh primerih gre za isti folk, ja.france napisal/-a:Kot mi je decembra rekel upravnik, je bi problem, da naj bi gratel hotel naselje napasti "zgoraj", torej prekopati poti, kot je to počel drugle. V Mostecu pa to ni potrebno, ker so pod celim naseljem povezane garaže, kjer se da kable elegantno speljati pod stropom do kleti vseh objektov. Nato naj bi Gratel prinesel predlog izvedbe na ta način, kar se pa menda še ni zgodilo. Res pa je, da je na upravnika menda malo pritiskal eden od stanovalcev, ki je menda precej močan pri Voljatelu.
Ponavljam, glede na populacijo naselja bi bilo malo butasto se brez boja umakniti.
Optika 100/10