Programi na Siol-Tv , ki jih (še) ni in ni na T-2

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
toMzY8
Faca
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Programi na Siol-Tv , ki jih (še) ni in ni na T-2

Odgovor Napisal/-a toMzY8 » 13. Nov 2007 ob 23:13

Simi napisal/-a:Na Siolovi spletni strani se je med TV sporedi njihovih programov pojavil tudi kabelski ŠPORTKLUB. To pa po vsej verjetnosti pomeni, da so izborili najpopularnejši in zaželjen športni kanal v Sloveniji.
pa res... če je temu tako, potem grem u kratkem nazaj na siol :evil:

ally12
Nadebudnež
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 13. Nov 2007 ob 23:17

Samo eno besedo: opa.

Povsem tiho in neopazno. Siol pa ravno obratno preko T2. Morem priznat, da začenjam razmišljat, da mi bo NN zaželel srečno...
Slika

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 13. Nov 2007 ob 23:38

No sigurno se SIOL resno dogovarja za Športklub, (to zasledimo že v dnevnem časopisju, revijah) ki je zagotovo odličen kanal in ima veliko gledanost; nogometne lige, Jesenice v EBEL in še bi lahko naštevali. Siolu je uspel HBO ki je bil tudi nekako v "rokah" kablašev torej sam verjamem da bo Športklub zelo kmalu res tudi v shemi SIOL TV. To bi bil po mojem mnenju sicer upam, da kratkoročen "smrtonosen" udarec za T-2 IPTV, kajti Športklub si ljude defakto želijo najbolj od vseh kanalov. To dokazuje tudi dejstvo, da ima ogromno ljudi kombinacijo IPTV in kabelske, ker ima Športklub vsebino, ki si jo vsi samo želijo. Sam sicer čakam na odgovor T-2-ja še vedno, kajti če Siolu uspe dobiti še Športklub potem po moje res ne vem zakaj vztrajati na T-2-jevi IPTV. Športklub bi zagotovo "sodu izbil dno"!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Scofield
Znanec
Paket: 8/1 + tel. (čakam Športklub)

Odgovor Napisal/-a Scofield » 14. Nov 2007 ob 05:19

Mogoče spet samo zavajajo javnost. Namreč samo še do konca meseca imajo tisto akcijo, za prve 4 mesece brez naročnine za nove naročnike. :o

Športklub na Siol tv??? :shock: :shock: :(

Schime
Faca
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a Schime » 14. Nov 2007 ob 06:37

Športklub je pri T1 na kabelski. Na SiolTV zaenkrat še ni, pravjo pa da se dogovarjajo. :D

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 14. Nov 2007 ob 07:28

Bolje bi bilo, če zadnjih postov ne bi videl, saj mi je zaradi tega zrastel holesterol. :evil:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 14. Nov 2007 ob 08:30

No kaj sem rekel pa so se nekateri smejali. Siol si bo priboril tudi Šport Klub in to še letos in s tem bo imel sanjsko programsko shemo.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 14. Nov 2007 ob 09:03

Ja kitl sej se vedno smejijo, se prav spomnim kak so se režali naci operater gor in dol, pol pa ko so uvedli program pa še brezplačno za trojček so pa sam kisle ksihte dobil in noben ni nič hotel sploh pisat glede tega. Jaz verjamem da bodo tudi šport klub dobil. Pote bojo pa zmagal :razz: . Zdej pa vprašanje, kako ugodnost pa imamo mi kot naročniki T-2 triota. Trenutno nobene :roll:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 14. Nov 2007 ob 09:18

Vprašanje: Kakšna je razlika med koprivami in tole temo?
Odgovor: Koprive ne rastejo ob zimskem cajtu, v tejle teme pa celo leto rastejo yurlabuče. :lol:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 14. Nov 2007 ob 09:20

Spet megla!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina

Odgovor Napisal/-a madpanter » 14. Nov 2007 ob 09:30

Cobane sej drugačnega odgovora kot je standerden odgovor nisem pričakoval, ki se glasi: 2 lopati peska v oči, malo apna in folk bo slep ter nebo videl, da smo zaspali in nesposobni :roll:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 14. Nov 2007 ob 10:21

Navadni Nimda napisal/-a:Vprašanje: Kakšna je razlika med koprivami in tole temo?
Odgovor: Koprive ne rastejo ob zimskem cajtu, v tejle teme pa celo leto rastejo yurlabuče. :lol:

Lej Nimda, prosim bodi korekten in ne piši neumosti. Vem da veš veliko več o T-2 politiki nasploh IPTV itd., toda ljudi res ni potrebno "imeti za norce", ker s tem samo žalite svoje uporabnike od katerih živite in to je nekorektno. Jaz ne morem pomagati, če v dnevnem časopisju in vsako dnevnem življenju zasledujemo, da se približuje dan Športkluba tudi na IP tv in Siolu čeprav nimam nikakršnih uradnih informacij je zelo blizu dogovara in če se to res zgodi je to hud udarec za T-2 IPTV to je nedvomno res. Mislim, da smo uporabniki na T-2 zelo potrpežljivi in tudi dokaj realni in imamo le eno željo, da bi se kdaj vkjučilo tudi programe ala HBO ali Športklub tudi na IPTV. Čeprav glede na dogajanja zadnjih petih mesecev, razen tistih, ki imajo HD napravce in lahko spremljajo Discovery HD ni nikakršnih novosti v IPTV shemi, razen balastni programi.
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 14. Nov 2007 ob 10:48

Sej NN ne prodaja megle samo na področju novih programov nima kaj napisati, ker jih enostavno ni. Sicer ste pa itak brali lahko poste g. Paškota, da je trenutna shema pri T2 odlična in ni potrebe po novih programih vsaj za to ceno ne. Jaz pa pravim, da, če imajo namen obdržati naročnike bodo mogli kaj hitro pohiteti in temeljito spremeniti oziroma posodobiti programsko shemo. Namreč problem je v tem, da tudi če je človek zadovoljen iz internetom pa ne s TV bo, če bo hotel imeti dobro shemo z vsem skupaj preiti k konkurenci namreč na eni parici imeti dva ponudnika žal ni mogoče pa da ne govorim o TK optike, ki je dostim uporabnikom vsakdanj bolj blizu kot T2-vajeva no vsaj na našem koncu je že tako. V glavnem g. Paško če ste odgovorni za IP Tv je zadnji čas, da se prebudite iz sanj in pogledate okoli sebe pa boste videli, da ste močno nazadovali. Pa ne mi spet imamo HD kanale pa lepšo sliko, ker to povprečne uporabnike niti ne zanima. Za HD kanale se trenutno zanimajo samo friki takšni kot sem jaz en povprečen uporabnik še v življenju ni slišal za HD je pa slišal za HBO Šport Klub in ostalo programsko smetano, ki jo lahko uporabniki pri konkurenci gledajo ne moteno. NN pa tu ni nič kriv samo malo brani podjetje v katerem je zaposlen.
Slika

Lp, Kitl

d_g
Legenda
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Odgovor Napisal/-a d_g » 14. Nov 2007 ob 11:15

Na Siolovem forumu je agent Siola zanikal, da bodo vključili Šport Klub (kljub temu, da objavljajo spored tega programa), ker je v domeni in financiranju kabelskih sistemov.

Je pa potrdil, da se zelo resno dogovarjajo za vkjučitev Sport Kluba (brez Š..), ki ga prenaša TolalTV.
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=20081&page=37

Pa tudi Siolovcem izklapljajo programe. Tako je odleter ARD, prvi nacionalni nemški program, ker je bil premalo gledan. Seveda uporabnike niso obvestili o tej (nameravani) odločitvi. So se že kje naučili tega :mrgreen:. Pa tudi oni omenjajo neke števce.

Skratka T-2 bo res moral nekaj hitro naredit, ker je konkurenca na iptv že v izraziti prednosti (TV 1000, HBO, HBO Comedy, History Channel, Explorer, MCM Top, Arte, tehnično brezhibni radijski kanali, kmalu bo v njihovi shemi tudi Sport Klub...). Tisto brez stroškov in časovne vezave je sicer za T-2 prednost, a zna hitro poslati tudi slabost.

Uporabniki samo skušamo dopovedati T-2ju naj se zganejo, ker ne bomo večno čakali, da končno kaj naredijo. Saj mi je jasno, da v ceno 12 € ne morejo spraviti vseh teh kanalov. Zato pa so plačljivi paketi (pa ne nekje koncem naslednjega leta) ali pa delno povišanje cene osnovnega paketa.

Uporabniški avatar
peroa
Nadebudnež
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a peroa » 14. Nov 2007 ob 11:44

d_g napisal/-a: Pa tudi Siolovcem izklapljajo programe. Tako je odleter ARD, prvi nacionalni nemški program, ker je bil premalo gledan. Seveda uporabnike niso obvestili o tej (nameravani) odločitvi. So se že kje naučili tega :mrgreen:. Pa tudi oni omenjajo neke števce.
Sej isto so naredil na Telemachu, to je tudi eden od vzrokov zakaj sem šel na T-2, ker pač večinoma gledam nemške programe.

Ukinit grejo prvi nacionalni nemški program, not pa ostane šrot kot TV petelin in TV Golica, da ne omenjam ostalih lokalnih TV postaj, ki si tega imena sploh ne zaslužijo, saj rolajo cel dan samo powerpoint slide.

Upam, da slučajno ne bojo na T-2 kaj podobnega naredil ...
Slika

Everybody lies!

Odgovori