Nove aktivne UMTS bazne postaje
Re: Nove aktivne UMTS bazne postaje
Ni pokritosti od Mobitela in T-2.
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10 + 2 IPTV + 2 TEL
- Kraj: Lj - Fužine
Rad bi si ogledal to vukojebino. 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Recimo: Mašun na obronkih Snežnika, en del Kočevskega roga, Golaki v ajdovsko-idrijskem medgorju, Smrečje v Trnovskem gozdu... Sami lepi kraji kjer je mir in nobenega teženja, nobenih davčnih inšpektorjev in predvsem nobenih neodvisnih novinarjev s svojimi igricami! 

Optika 100/10
-
- Navdušenec
... in veliko mrhovišč za medvede!
Tam res ne želite uporabljati UMTS storitev.
Tam res ne želite uporabljati UMTS storitev.
Ja, slikaš medveda pa ne morš poslat MMS-a 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Beseda "večerja na terenu" dobi popolnoma nove konotacije! 

Optika 100/10
Evo dve še neomenjeni: Jesenice, Begunje na Gorenjskem
Gledam tole sliko, pa mi ni jasno, kaj so štiri pikice južno od Maribora? Slovenska Bistrica ali Poljčane?

Zakaj se ne navede tudi vseh novih krajev na uradni web strani?
Lithium

Zakaj se ne navede tudi vseh novih krajev na uradni web strani?
Lithium
-
- Nadebudnež
- Paket: T4
- Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
- Kontakt:
Po moje so tist Poljčane
Nevem ampak kdaj bojo v Konjicah nametal antene na Konusov dimnik?

Nevem ampak kdaj bojo v Konjicah nametal antene na Konusov dimnik?

Hit'n'Run 

Kaj že nimate dost anten na tistem dimniku 
Še Tušmobil je na njemu
Lithium

Še Tušmobil je na njemu

Lithium
Sicer to bi se kar spodoblo... da bi še pisno navedli v katerih krajih je možno... zaznati T-2 umts signal... res da je slikica zlo cool in dosti pove... ampak včasih pa vseeno nisi siguren... Če ne drugo bi bilo več informacij na uradni strani... kar pa sloh ni slabo...
Tudi jaz sem mnenja, da bi bilo od T-2 zelo fino, ce bi na spletno stran navedel (vsaj priblizno) vse kraje, kjer je mogoce loviti signal UMTS. Danes sem z mobitelom preveril, ali lovim signal na Bledu, pa ga ni. Zanima me, ali se kaj ve, kdaj bo?
Sicer pa se vedno pozivam T-2, da uvede placilo prenosa podatkov po prenesenem KB in, da lahko mobitele kupimo ceneje, ce sklenemo narocnino za dlje casa. Drugace se mi res ne splaca menjati operaterja.

Sicer pa se vedno pozivam T-2, da uvede placilo prenosa podatkov po prenesenem KB in, da lahko mobitele kupimo ceneje, ce sklenemo narocnino za dlje casa. Drugace se mi res ne splaca menjati operaterja.

-
- Navdušenec
- Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
- Kraj: Ljubljana
Glede uvedbe plačilo prenosa podatkov po prenesenem KB ti lahko povem, da te bo prišlo dražje, kot pa če vzameš paket prenos podatkov za 10eurov, pri katerem imaš neomejen prenos podatkov. Lahko ti povem tudi, da če imaš Touch mobitel, kateri omogoča pregled emailov, pregled strani, remote, pregled video vsebin, predvajanje glasbe, itd.., da boš potreboval tak paket, ker boš prenesel kar veliko podatkov, če stvar redno uporabljaš. Povem ti lahko, da prehajamo v čas, ko se bo preko mobilnih telefonov prenašalo veliko podatkov.
Če ne uporabljaš veliko prenosa podatkov, potem ne rabiš prenosa podatkov oz. ostaneš pri operaterju, ki to nudi, dokler ne potrebuješ neomejenega paketa od T-2.
Lp
Če ne uporabljaš veliko prenosa podatkov, potem ne rabiš prenosa podatkov oz. ostaneš pri operaterju, ki to nudi, dokler ne potrebuješ neomejenega paketa od T-2.
Lp
Se strinjam, vsekakor! Vendar - vseeno bi rad imel na voljo tudi placilo po prenesenih kB, ali pa manjso ceno podatkovnih storitev na tak nacin, da imam namesto neomejenega prenosa, raje npr. samo 1 GB na mesec, ali kaj takega. Pa bi za to recimo dal samo se 4€ na mesec zraven, ne pa 10. Doma ze imam optiko in res ne potrebujem se takega prenosa preko mobitela - potrebujem pa poceni moznost za tak prenos. 10€ na mesec mi je pac prevec.
No ja, se malo bom pocakal, potem pa tudi ne dvomim, da T-2 ne bo prisel na dan s kaksno dobro resitvijo. Vidim, da se sirijo dan za dnem - le tako naprej.

No ja, se malo bom pocakal, potem pa tudi ne dvomim, da T-2 ne bo prisel na dan s kaksno dobro resitvijo. Vidim, da se sirijo dan za dnem - le tako naprej.