PREDLOGI za tv vmesnik
Re: PREDLOGI za tv vmesnik
Verjetno ti je linija dol padla. Tud to se dogaja, si morš mislt 

- Fry
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
- Kraj: Koper
Linija na optiki?
Če pride do prekinitve v povezavi se STB ne resetira ......
Poleg tega, imam Milan, router, telefonski vmesnik na UPS in tudi elektriko lahko izključim.
Dopuščam sicer možnost, da je z Motorolo kaj narobe, a tudi to dvomim, ker sicer deluje OK.
Vsi simptomi so bili identični nadgrajevanju ...., če pa ni bilo nadgrajevanja pa je morda iz omrežja T-2 dobil ukaz za reset.
Če pride do prekinitve v povezavi se STB ne resetira ......
Poleg tega, imam Milan, router, telefonski vmesnik na UPS in tudi elektriko lahko izključim.
Dopuščam sicer možnost, da je z Motorolo kaj narobe, a tudi to dvomim, ker sicer deluje OK.
Vsi simptomi so bili identični nadgrajevanju ...., če pa ni bilo nadgrajevanja pa je morda iz omrežja T-2 dobil ukaz za reset.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ja včeraj je tudi mojemu tasto nadgradilo Amian. PA ni nič kadil 

Nisem opazu, da si na optiki, sicer pa linija/povezava pade dol tud tam, sicer bolj poredko, se pa zgodi, ponavad je krivec Milan, lahko pa tudi napake ... Da se je motorola sama resetirala je sicer nenavadno, lahko pa da je posledica nedavne nadgradnje tudi ta funkcija
Nadgrajevalo se gotovo ni, sem sam v istem času na 1910 gledal TV brez težav.

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Eh, SW v Motoroli se pač včasih sesuje in takrat se STB resetira. Meni se je že nekaj krat.
Amino 130
Fino da teletekst dela.. dve vprašanji glede tega.
Se da sprogramirat, da mi med brskanjem teletekst strani ni treba vpisovat številke znova, ampak kot na tv pritisnit "P+" ali "P+" da mi spremeni številko? Če je to že mogoče, pa sprašujem katera je tipka za to primerna?
Katera tipka je za "home" (100), če obstaja?
Fino da teletekst dela.. dve vprašanji glede tega.
Se da sprogramirat, da mi med brskanjem teletekst strani ni treba vpisovat številke znova, ampak kot na tv pritisnit "P+" ali "P+" da mi spremeni številko? Če je to že mogoče, pa sprašujem katera je tipka za to primerna?
Katera tipka je za "home" (100), če obstaja?
Za premikanje po TTX lahko uporabiš tipko gor/dol. P+ in P- mislim, da ne delata.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Novinec
- Paket: FTTH Trio 10/10
Moj predlog je to da ko stisneš OK (menjaš kanal) poleg naslovov filmov, nanizank,... date originalno ime (ang). Ker je večina naših prevodov tako neumnih da nimam pojma kaj bo za filma.
In pa ko greš pod spored in klikneš na določen film, nanizanko,.... da bi bil kratek opis pač tistega dela nianizanke, ali pa pač filma ne pa da samo piše naslov, posnemi in pa od kdaj pa do kdaj je.
LP
In pa ko greš pod spored in klikneš na določen film, nanizanko,.... da bi bil kratek opis pač tistega dela nianizanke, ali pa pač filma ne pa da samo piše naslov, posnemi in pa od kdaj pa do kdaj je.

LP

Za videoteko bi jast zopet predlagal, da se da premikat s tipko ch +- po opisu filma, ne pa da moreš ibrat drsnik, pa se potem premikat gor - dol.
jeeeee, lučka ugasne na aminotu 

- music95
- Nadebudnež
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
Tole je seznam novih stvari (s t-2.net) ... upam da ni že kdo to prej objavil ... drugače pa:Obvestilo naročnikom storitve televizije po nadgradnji 29.6.2009
Naročnike storitve TV obveščamo, da smo z nadgradnjo dne 29.6.2009 omogočili nekaj pomembnejših dodatnih funkcionalnosti. V primeru, da se vaš TV vmesnik še ni nadgradil, ga izklopite in ponovno vklopite. Na ekranu se bo z velikimi črkami izpisalo da se vmesnik nadgrajuje, v času nadgradnje pa je pomembno, da ga ne izključite iz električnega napajanja oziroma omrežja. S tem bi prekinili postopek nadgradnje, zaradi nedokončane nadgradnje, pa bi ga bilo potrebno zamenjati.
Seznam novih funkcionalnosti
*Pozicioniranje pri predvajanju videa v Videoteki s tipkami 0-9:
0 = začetek, 1 = 10%, ..., 9 = 90%.
*Preskakovanje neželenih programov nastavimo v grafičnem vmesniku pri razvrščanju in zaklepanju programov. Ko izbiramo programe s tipkami Naprej/Nazaj, se neželeni programi ne prikazujejo. Če jih želimo kljub vsemu pogledati, pa jih lahko dosežemo direktno tako, da vtipkamo točno številko želenega programa.
*Amino-110 in Amino-130 dekodirata in predvajata teletext. Vklopimo ga iz vmesnika prek tipke MENU, ali neposredno z daljincem prek tipke PLAY.
*Vgrajeno je nastavljanje formatov za 4:3 in 16:9 v nastavitvah.
*Amino-130: pri izklopu z daljincem ugasne tudi rdeča LED dioda.![]()
![]()
![]()
*Mobilna aplikacija je nadgrajena tako, da ima možnost odpiranje videa v zunanji aplikaciji.
*Odpravljene so bile še nekatere manjše pomanjkljivosti.

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Lučka na Aminotu je bila poštimana naknadno (in kockanje med preklopom programov popucano).
Optika 100/10