Na kateri naslov si poslal mail?Horhe napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima v kolikšnem času se spremeni hitrost, če sem včeraj poslal po mailu skeniran dopis?
Hvala
Preveri sedaj, hitrost je bila spremenjena.Horhe napisal/-a:narocniska-sluzba@t-2.net
iz mojega t-2 mail-a s povratnico, samo ni še nihče potrdil sprejema, dostavljeno pa je bilo.
LP
Ja zgleda, da bo t2 mogu poleg telefonou zdaj še routerje dat v ponudbo.kitl napisal/-a:Počaki malo. ČE bi dali novico bi bil prevelik udar. Bolje je višati hitrost insajderjem iz foruma pa malo čekirat kako se zadeva obnaša, da ko bodo dali novico ven bodo 110% pripravljeni. Poglej en problem pri uporabnikih se je že našel in to so prešvoh routerji katere imajo v lasti. Vse takšne in podobne tegobe se bodo zvalile po novici na klicni center sem 100%
Dopis, podpisan z lastnoročnim podpisom - poslan po pošti, faxu, ali skeniran in poslan na mail naslov naročniške službe. Nobenih penalov ni, sprememba paketa je brezplačna.Shenkey napisal/-a:Vprašal bi ko spremeniš paket, ni treba plačati noben penalov in podobnega sranja, kot smo navajeni pri mobitelu ter siolu?
Torej lahko samo pokličeš, poveš cifro al je treba kak papir sprintat izpolnit ter poslat?
Danes je bila poprečna hitrost pri torrentu 8MB/s.ango napisal/-a:pa na torrentu kolko ti vleče max čez 10 MB/s