Torej pri nas so majstori, ko so prišli do križišča kjer so na eni strani bloki na drugi mi, pač zavili k blokom

Naprej se položijo glavne prazne cevi. Potem nastopi faza 1 in faza 2. Dela se pa po večih etapah. Če si podpisal soglasje za izgradnjo optičnega omrežja potem bojo prišli.sonny napisal/-a:Tnx Nimda.
Torej pri nas so majstori, ko so prišli do križišča kjer so na eni strani bloki na drugi mi, pač zavili k blokom. No sej sem si kar mislil da bo tako, pač imajo prednost, tako da, tako hitro še ne bo, sam sej ni panike, bomo že potrpel
Lepo počas ne bo to še tako hitro. Najprej pride od gratel-a te vpraša ali želiš imeti omarico ali direkt čez fasado brez omarice mislim, da sta še dve možnosti sam ne vem še kateri. Potem 2 tedna preden ti bojo začeli vlečti prazno cev do hiše še enkrat pride gospod iz gratel-a in te vpraša kje in kako naj vlečejo prazno, ko mu vse to poveš označi z rdečo barvo. In ko vse to naredijo se začne sanacija vse se da v prvotno stanje če je asvalt dajo novi asvalt. Ploščice ven dajo in nazaj notri, če so. In šele ko vse to končajo so na vrsti montažna dela. Vsaj tako je bilo pri meni montažna dela ba se naj bi začela enkrat konec oktobra oziroma novembra. Z deli so pa začeli avgusta.sonny napisal/-a:No danes so začeli tudi pri nas v naselju kopat, hura, lepo to, zdej bom mogu it pa tud kmaul v nakup kablovja pa kanalnikov za napelat po bajt, čeprav še ne vem točno kako bi vse potekal no bomo vidl. Me zanima sam še glede kabla če se splača uporabt ftp kabl , al je kr kul utp mislm glede na to da je ftp dražji ne. tnx
No sej se mi ne mudi, samo tako. Aha torej omarica ali direkt. No saj itak ne vem kje bi lahko bil milan kot v kleti ker ga nimam drugam kam dat. Pol naprej bi pa vlekel kabel, ker mamo že itak neki kanalnikov spleljanih od kleti navzgor od alarma, nekaj pa pol še dodatno. Samo še nekaj glede kabla utp, sem zasledil da je lahko trd al mehek neki tazga, v čem je foraLepo počas ne bo to še tako hitro. Najprej pride od gratel-a te vpraša ali želiš imeti omarico ali direkt čez fasado brez omarice mislim, da sta še dve možnosti sam ne vem še kateri. Potem 2 tedna preden ti bojo začeli vlečti prazno cev do hiše še enkrat pride gospod iz gratel-a in te vpraša kje in kako naj vlečejo prazno, ko mu vse to poveš označi z rdečo barvo. In ko vse to naredijo se začne sanacija vse se da v prvotno stanje če je asvalt dajo novi asvalt. Ploščice ven dajo in nazaj notri, če so. In šele ko vse to končajo so na vrsti montažna dela. Vsaj tako je bilo pri meni montažna dela ba se naj bi začela enkrat konec oktobra oziroma novembra. Z deli so pa začeli avgusta.