Čas za prenos številke

Vse o T-2 IP telefoniji
DixieFlatline
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 29. Nov 2006 ob 11:31

Ok, potem pa upam da bo še danes.
HulaHop naokrog!

kaka13
Model
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Dec 2006 ob 04:16

Številko telefona sem preneso na T-2 ,sedaj pa me zanima kaj storit, da se na drugi strani ne predvaja govorno sporočilo (številka prenesena na T-2). Na tem naslovu sicer piše kako pa kaj http://www.t-2.net/?AUID=94E65011B23A1000114A samo mi ni preveč jasno , pa tudi na 059000002 sem poklico, pa mi je tako zakompliciro zadevo. Zato prosim , če mi lahko nekdo to objasni ali je možno , da tega govornega sporočila nebi bilo.

Hvala [/list]

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 14. Dec 2006 ob 06:47

Sporočila o prenosu številke se da izklopiti in sicer:
- Pri sporočilih ko si klican, ne moreš nič narediti. Lahko pa to storijo klicoči in sicer morajo sporočiti v svojo centralo, da jim teh sporočil naj ne predvajajo več. Samo potem to pomeni, da se nikdar več ne bodo predvajala in ne samo takrat, ko bodo klicali tebe.
- Če pa te moti takrat ko ti kličeš, pa lahko to sporočilo prekineš s tipko # (nisem 100%) ali pa z dopisom (klicem?) na T-2, da teh sporočil ne želiš poslušati. Pa to spet pomeni, da si ta sporočila izklopili za vedno.

EDIT: Saj to je na T-2jevi strani lepo razloženo:
Obvestilo o prenosu številke
Ko kličete naročnika T-2, ki je prenesel številko iz drugega omrežja, se vam pred vzpostavitvijo klica predvaja govorno sporočilo, s katerim vas vaš operater seznanja, da je številka prenesena v omrežje T-2. Predvajanje sporočila lahko prepreči le klicalec z naročilom blokade najave pri svojem operaterju. Ta blokada nato velja za vse klice na prenesene številke.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Odgovori