Mutibariči ovirajo Optiko

Splošni pogovori o T-2
Dalmatinc
Model
T-2: Že imam
Paket: PRD - Brezčasni paket + 1 HDTV
Kraj: Ljubljana Center

Odgovor Napisal/-a Dalmatinc » 12. Jan 2007 ob 20:45

Mah Krajnčanov je manj k 3% lublančanov :)

Pravno gledano...bo pa pomoje treba obit zemljišče, saj na neko zemljišče nben nima pravice posegat...pa če se 5000 ludi na glavo stavi :)

Drgač pa itak telekom obljublja optiko....s tem, da on ne bo mel problemov pri polaganju optike :wink: Upam na gratel čimprej v svoji ulci...pol pa še na telekom pa živela konkurenca.

Wega
Znanec
Paket: 10/10, IPTV, VOIP
Kraj: Boršt pri Dvoru pri Žužemberku pri Novem mestu

Odgovor Napisal/-a Wega » 12. Jan 2007 ob 20:54

Emmm, pa če je kdo registriran na 24ur.com, naj doda kakšen komentar, ker so očitno neki Siolovci napadli komentarje (komentarji: ...saj je ADSL2 čist dobr pa take)
Wega
Lep, postaven, pameten
in skromen

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 12. Jan 2007 ob 22:03

maxmagnus napisal/-a:Naj se lastniki stanovanj organizirajo, pa malo pritisnejo...

V Sloveniji je pa itak še cel kup mest za prekopat in če 3% Ljubljančanov ne bo imelo optike, je pač ne bo imelo, saj so itak bili vedno privilegirani...

No tokrat smo vas pa z optiko v Kransterdamu prehiteli :D
Je tukaj druga jeba!
Tukaj živi največji del Šiškarjev, skoraj 50% vseh v občini, dve centrali od T2 jih lahko pokrivata in tak minus brez priklopov novih naročnikov na optiko je težak udarec za T2.

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 13. Jan 2007 ob 09:27

Shit. :o Sicer mi na navadni liniji dela cisto OK, ampak sem upal, da bo zdaj zdaj tu optika. Samo necesa ne razumem - tu so ze vsi kanali (do bloka/blokov) in je ze vse asfaltirano, zdaj pa ne bo nic?? V cem je fora?

Odgovori