Danes sta dva modela merila po ulici in po parcelah...
Le kaj to pomeni?

Po mojih izkušnjah, asfalt položen na ta način, ne zdrži prav veliko časa.Ejsi/Disi napisal/-a:Zakaj, koliko bo zdržal? Toliko, kolikor more.
Kot sem rekel, ne vem kdo je takrat asfaltiral (ko so delali ulično razsvetljavo), amak delo je bilo opravljeno zelo zelo slabo. Res morda ni bil to Rešet, ampak "strah" ostaja.BOBI napisal/-a:Kjer koli so ga polagali, še danes drži in se ne poseda, tako da ni panike!
Marsikje, so asfaltirali kar cele ceste in ne samo izkopanih robov. Tudi bolje od KPL podjetja, ki redno vrši nadzor na opravljeni delih.
Ja čas je res najboljši valjar.roCkY napisal/-a:Noben valjar ne naredi tako kot čas!!
Folk pa samo "cvili", da ima umazan avto, da je sama luža, da je dvorišče umazano pardon uničeno zaradi blata.... Ko bodo pa jaški iz ravnine, se jim bomo pa lahko izogibali. Ja asfalt pa bo. Upam, da ne slabši kot je sedaj makadam. No tudi T2 bo; le na ? kdaj ni bilo odgovora.
NN kaj bolj konkretnega veš? Sama Komenda, okoliške vasi?
Oj nazaj!matotej napisal/-a:Oj!
blackbird v novem delu Komende so itaq skoraj vse ceste zanič (ok razen mogoče od lekarne proti novem zdravstvenemu, ker pač ni tranzitnega prometa) in jih bo potrebno na novo porihtat. Zdej ne vem, če ste že deležni "ta prave" kanalizacije in če upoštevamo še plin in mogoče zamenjavo vodovodnih cevi, se bo cestna infrastruktura verjetno urejala na koncu, ko bodo nehali prekopavati in (upajmo) da je ne bo nihče prekopal vsaj kakih 10 let. Nekako imajo podoben plan kot s Križem.
Me je pa v članku zmotil odgovor na prvo vprašanje. Kakšno drugačno rešitev bodo iskali na Križu, če so baje cevi že notri?!
lp