"Razcepnik"
Re: "Razcepnik"
No na tem od ISDN/ADSL se je modem postavljal normalno (VDSL1). Na 2ki nisem nikol testiral
, seveda je frekvenčni spekter drugačen kot si napisal, in edini pravi je svetlo sivi.

Samo zakaj pride zamenjati iz Telekoma? Ne bi morali to zamenjat t-2 ?
Ne, ker je parica od Telekoma... pa tudi en podoben mešalni filter (oz. kakorkoli se temu že reče) imajo v centrali (združi PSTN oz. ADSL linijo z VDSL signalom), kjer pa T-2 sploh nima dostopa!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Jaz imam PSTN pa razcepnika sploh ne uporabljam prav tako je bilo pred tem ko smo imeli ISDN. Deluje tudi brez samo PSTN ali ISDN telefonije ne moreš uporabljati.
Pa to rabi nujno tehnik zamenjat in usklajevati kaj s centralo ali lahko sam? Starega pa odnesem potem nazaj na telekom.
Ker (seveda) je naročen dopoldne, ko sem na šihtu.
Ker (seveda) je naročen dopoldne, ko sem na šihtu.
@kitl zakaj ga potem sploh imaš, brezveze plačuješ telekomu naročnino?
@buneech Zelo pomembno je da je razcepnik namontiran direktno na linijo ki pride z omarice.
@buneech Zelo pomembno je da je razcepnik namontiran direktno na linijo ki pride z omarice.
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Imam še neke subvencije pa me ceneje pride, da palčujem PSTN priključek na mesec kot pa da plačam vse na enkrat.Krypto napisal/-a:@kitl zakaj ga potem sploh imaš, brezveze plačuješ telekomu naročnino?