V stanovanju ni telefonskega priključka
Re: V stanovanju ni telefonskega priključka
Pokliči jih in vprašaj, mislim da so bolj kredibilni kot mi 

sm pisu mail... in so odgovoril da imajo 2 leti vezave (v primeru prekinitve pogodbe plačas za 3 mesece položnic)
Zanima me še ali je p t-2 ju vezava? Kokr jst vem je ni? Al se motim?
Zanima me še ali je p t-2 ju vezava? Kokr jst vem je ni? Al se motim?
T-2 nima vezav.
hey hey
Zenska je klicala in povedala da je treba tel. priključek in tel. številko (da dobim parico). Tako da me zdaj zanima ali ti telekom napelje kable in vgradi vtičnico v stanovaju ali morš to sam? Kr v stanovanju nima tut te vtičnice... :/
hvala za odgovor
Zenska je klicala in povedala da je treba tel. priključek in tel. številko (da dobim parico). Tako da me zdaj zanima ali ti telekom napelje kable in vgradi vtičnico v stanovaju ali morš to sam? Kr v stanovanju nima tut te vtičnice... :/
hvala za odgovor
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
To moraš sam. Telekomovc samo aktivira omarico na hiši. Meni je komaj priklopil 3m UTP-ja v omarici še to sem ga mogel zelo prositi. Lahko ti pa oni ti naredijo samo boš plačal inštalacijo.
ja čak ... se prav morm tut kabl v omarco priklopit sam + napeljat v 3-tretje nasdstropje? Al lahka on priklopi kabl pa jst pol sam napeljem do stanovanja? Kr stanovanje je v bloku (3-je nadstropje) o_O
- kitl
- Administrator
Saj ti pravim meni je rekel, da bi jaz že vse to mogel imeti pripravljeno in bi on kabel vštekal v omarico. seveda jaz pripravljeno nisem imel nič, ker sem na telefonski priključek čakal 2 leti in že vmes pozabil, da sem ga sploh naročil 

omg... ???? Jst sm mislu da bi tel. priključek pridobil u roku enega ali dva tedna! In potem t-2 :S
- kitl
- Administrator
Ne pri nas ni bilo kapacitet prostih v centrali za to sem tako dolgo čakal. Drugače ga dobiš v 30 delovnih dneh če se ne motim.
hey hey spet jst!:)
Ne mors verjet...
V stanovanju sm našu vtičnico za telefon
jupiiii:D
Ženske so ženske:D pa če jim rečes da je tist bel... bojo misle da je črn
Zdej je lastnica oddala prosnjo za t-2! Bi lahk kdo kej pospsu situacijo?:) (če je treba bi mu par podatku dal na zs)
Hvala vsem za pomoč:)
Ne mors verjet...

Ženske so ženske:D pa če jim rečes da je tist bel... bojo misle da je črn

Zdej je lastnica oddala prosnjo za t-2! Bi lahk kdo kej pospsu situacijo?:) (če je treba bi mu par podatku dal na zs)
Hvala vsem za pomoč:)