Jaz imam zelo podeben problem kot Enter4 in sicer:
Kupil sem čisto nov modem novatel mc950d, signala imam 3 črtice od 5ih, download mi dela super in sicer tut do 500KB/s uploada pa ni in ni. Ko se pa zamenjal z mobitelovo kartico pa mi je upload takoj skočil na dober megabit (pa sem skril ključek za zid da je bilo približno enako signala kot pri t-2ju, 3 črtice), tako da verjetno ni problem v modemu.
A ve kdo zakaj se gre, al bo treba na HD poklicat? Na net se pa povezujem iz gerbičeve ulice (Vič) v Lj, moje okno pa gleda direkt proti ljubljanskemu gradu. Kje je t-2jev oddajnik v centru pa nevem.
P.s.: Če je še kje kakšen revež kot smo mi študenti in bi rad prišel do poceni novega modema, vam povem moj recept. Na
info@mobitel.si sem pisal in vprašal če imajo slučajno kakšen modem z lepotno napako ali pa da je rabljen. Reci, piši čez 3 dni mi odpiše prijazna uslužbenka, da imajo čisto nov modem Novatel MC950d z lepotno napako in da če ga želim, stane to CELIH 80€

Ponudila se je tudi, da mi ga pošlje v najbližji mobitelov center, da nebom imel daleč

Ker sem modem hotel takoj mi ga je lepo rezervirala in hitro sem odšel na vilharjevo. Pridem tja, in mi prodajalka reče, da je edina lepotna napaka to da nima original škatle

Garancija pa to pa velja enako kot za vsak drug modem.

Če koga zanima naj pošlje mail in povpraša. Teh modemov verjetno nimajo več, vem pa za eno sierra pcmcia kartico, ki jo imajo v MC Slovenj Gradec prav tako za 80€