UMTS in statični IP
- asgard
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
- Kraj: Idrija
Re: UMTS in statični IP
Kva če pa uštimata router preko ene od free domen registracij, recomo atx.cx . Tam itak router pošlje trenutrni ip ti se pa preko domene prikljapljaš gor. Pol je tud dinamični ip vredu.
Jaz bi tale internet odsvetoval za kakršno koli poslovno uporabo, ker je preklemano slabo stabilen.. Bilo je o tem že še in še napisano in pravtako javljeno na tehnično podporo in nevem kam še vse, vendar zadeva še vedno prekinja na 15-30min intervale. Nič več ne dcja, vendar povezava samo " umre ". Po 15-30sec se postavi nazaj in zadeva deluje naprej.. Tole je res nadležna zadeva in do sedaj mi še nobeden ni znal razložiti v čem je problem? Preobremenjenost centrale? Na tehnični pomoči se pa delajo budale kot da prvič slišijo, da se to dogaja. Pri mobitelu se vsaj zavedajo napake in pravijo, da ne morejo nič narediti.. Mi lahko prosim kdo razloži, če je kakršna koli možna rešitev, da nebi več prihajalo do prekinitev.. Hvala
Lp
Lp
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasna optika 100/10
- Kraj: MS
Meni je pred kratkim povezava delala neprekinjeno 48 ur. Signala je pa bilo za dve črtici. Očitno dela...
Jest imam več logov preko 100ur brez DC-ja, pa še to sem DC-jal sam zaradi restarta mašine ali kaj drugega. Verjetno razlog res tiči v preobremenjenosti, saj mislim da ta na katero sem vezan ni zelo obremenjena. Bom še loge pastal ko pridem domov.