Totalna nesposobnost T2 računovodstva, prosim pomoč

Splošni pogovori o T-2
matjazc
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
Kraj: Ljubljana

Re: Totalna nesposobnost T2 računovodstva, prosim pomoč

Odgovor Napisal/-a matjazc » 13. Jul 2009 ob 10:23

Da uporabim kar tole temo, da ne odpiram nove.

Pa smo spet tam. Problemi z računovodstvom in prejeti račun z nepravilno obračunanimi storitvami. Jest zdej res ne vem ali se delajo norca ali so totalno nesposobni na T-2 računovodstvu. Ne najdem drugih besed. Od kar imam paket brezčasna optika še nisem dobil enega pravilno zaračunanega računa, kljub temu, da sem vsak mesec redna stranka v T-2 poslovanici, ki reklamira račune in jih v reklamaciji prosim, da zadevo popravijo, da se napake ne bodo pojavljale v naslednjih prihajajočih se mesecih.

NN, mislim, da je tole že zelo zrelo, da se javi odgovornim, ki naj urgerajo proti šefu računovodstva in vsem, ki tam delajo. Take napake se ne smejo več ponavljati. Pa naj posodobijo sistem, ki če samo pomislim na omenjene napake deluje zelo neprofesionalno. :grrpc:

Spet moram zaradi tega v poslovalnico in ponovno reklamirat!! :jao: :grr: :grr: :grr:

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina

Odgovor Napisal/-a Krypto » 13. Jul 2009 ob 10:27

Jest sem danes dobil tavelko kuverto (A5), v kateri je račun s specifikacijo kjer so iste cifre z minusom spredaj in normalno napisane. Zraven je obrazložitev da tujine niso pravilno zaračunali in bla bla. Mimogrede računa rednega še nisem dobil, medtem ko je moj brat dobil za ta mesec kar 3 kuverte :)

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Jul 2009 ob 11:36

MATJAZC: podatke na Zasebna in bom urgiral.
Optika 100/10

matjazc
Navdušenec
Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a matjazc » 13. Jul 2009 ob 12:15

Upam, da se bo tole rešilo.

Se opravičujem, če sem koga užalil z zgornjimi besedami, vendar sem bil jezen, kar se vidi v zgornjem tekstu.

Problem je ta, da če se javijo napake se pričakuje, da se bodo tudi v roku meseca ali dveh najkasneje javijo naprej, če ne celo takoj po pridobljeni reklamaciji oz. ko je reklamacija v fazi obravnave. Ker pa se problem vleče že toliko časa se pa že vprašaš: "Pa kaj delajo?". Samo zato in nič drugega sem se razpisal o temu problemu.

Verjamem, da vsi trdno delajo na računovodstvu, vendar očitno je neka organizacijska luknja v oddelku, pa tudi še v kakšnem drugem oddelku bi se najdla podobna glede javljanja napak naprej drugim osebam oz. oddelkom.

Tole glede organizacije v podjetju, kar se tiče komunikacije med oddelki in med posamezniki osebami ni novo, to je že znano kar nekaj časa. Pa se še vedno ni nič naredilo v to smer, da bi se zadeva popravila oz. zboljšala.

NN, hvala.

Lp
Matjaž
Zadnjič spremenil matjazc, dne 13. Jul 2009 ob 12:49, skupaj popravljeno 2 krat.

Alex
Nadebudnež
T-2: Še nimam
Paket: Nimam več!
Kraj: Vidim, da nič ne vidim.

Odgovor Napisal/-a Alex » 13. Jul 2009 ob 12:27

Tudi jaz imam kot kaže nerešljiv problem. Odkar sem podpisal pogodbo za poslovne stranke, še nisem dobil računa pravilno spisanega (cca 4 mesece je tega), da o dobropisih niti ne govorim.
Sem pa tudi dobil poračun za tujino. :nevem: :oops:

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Jul 2009 ob 12:40

Napiši mi številko pogodbe na Zasebna sporočila.
Optika 100/10

Odgovori