History Channel - podnapisi
Re: History Channel - podnapisi
Lepo slišati uraden odziv. Kar se tiče omenjenih programov večjih pritožb nad prevodi nimam. Edinole Discovery World - ga sploh prevajate?
- Ris3d
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Mogoče Sci-Fi channel ali AXN Sci-fi, tega še ni nikjer v Slo?SDI Media Group napisal/-a:pa se .... tega TV programa se ne vidite, ker se ni v nobeni programski shemi v Sloveniji - but soon, very soon.

http://slo.satelitv.net/jumpto.asp?ref= ... 52&id=2630
Poglejte kaj piše na koncu. Menda lahko jeseni pričakujemo Sci-Fi channel

Poglejte kaj piše na koncu. Menda lahko jeseni pričakujemo Sci-Fi channel

- Ris3d
- Model
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Bi bil že cajt!!!Sadarj79 napisal/-a:http://slo.satelitv.net/jumpto.asp?ref= ... 52&id=2630
Poglejte kaj piše na koncu. Menda lahko jeseni pričakujemo Sci-Fi channel![]()

- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Ne vem od kod vam ideja, da sta to ravno omenjena dva programa od katerih dveh naj bi eden prišel jeseni v Slo?
Da ne boste na konc razočarani ko bo kak drug program.
Jaz si mislim da bo prej kak Filmbox (FilmBox, FilmBox plus, FilmBox HD), ker je že v nekaterih južnih državah in je bil najavljen že pred meseci.
Da ne boste na konc razočarani ko bo kak drug program.
Jaz si mislim da bo prej kak Filmbox (FilmBox, FilmBox plus, FilmBox HD), ker je že v nekaterih južnih državah in je bil najavljen že pred meseci.

Lahko je pa tudi tole:
http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?re ... 54&id=4099
Vendar navijamo za Sci-Fi, ker filmskih je že dovolj in našteti tudi nebi pinesli neke svežine in večje kvalitete od sedaj prisotnih. Vsaj mislim tako.
Kar se pa Siola tiče. Mogoče res pride, a bo sigurno v paketu Exsplozivni in bi potemtakem moral za to imeti polno programsko shemo. Tički res znajo pakete sestavljat.
http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?re ... 54&id=4099
Vendar navijamo za Sci-Fi, ker filmskih je že dovolj in našteti tudi nebi pinesli neke svežine in večje kvalitete od sedaj prisotnih. Vsaj mislim tako.
Kar se pa Siola tiče. Mogoče res pride, a bo sigurno v paketu Exsplozivni in bi potemtakem moral za to imeti polno programsko shemo. Tički res znajo pakete sestavljat.

- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Vsekakor sem sam takoj za Sci Fi ampak, če smo realni ga vsaj letos še ne bo.
Bom pa seveda zelo vesel da se motim
Bom pa seveda zelo vesel da se motim

ma zarad mene je lahkotudi filmbox al pa cinestar, važn da bo nekej novga
Čeprav pomoje bi se moral delat tudi na kvaliteti slike ne samo na kvantiteti.
Čeprav pomoje bi se moral delat tudi na kvaliteti slike ne samo na kvantiteti.
A kdo ve, če so na siolu in pri drugih ponudnikih podnapisi na history tudi tako defektni kot na T2, ko manjka vsaka tretja vrstica? To je živ obup... res škoda, da so ravno pri tako kvalitetnem progamu kot je history takšni problemi s podnapisi.
Upam, da se bo to porihtalo...
za tak program bi morali biti tudi podnapisi kvalitetni. Pa niso vedno...
Sem pa najprej mislu, da je ta kanal bolj bz, zdaj pa mi je najboljši dokumentarni program. Pa še slika je zelo dobra.
Sem pa najprej mislu, da je ta kanal bolj bz, zdaj pa mi je najboljši dokumentarni program. Pa še slika je zelo dobra.
Najbolj smešno mi je bilo danes, ko so "East Indies" prevedli "zahodna Indija"...

sej niti niso tolk zgrešil kot ponavad z west indies - zahodno indijo
In ponavadi manjka glih tista bistvena vrstica , ki veže teme skupajmaxmagnus napisal/-a:A kdo ve, če so na siolu in pri drugih ponudnikih podnapisi na history tudi tako defektni kot na T2, ko manjka vsaka tretja vrstica? To je živ obup... res škoda, da so ravno pri tako kvalitetnem progamu kot je history takšni problemi s podnapisi.