sword napisal/-a:Na žalost pa očitno nekaj tumbaš sem pa ke, da hočš vidt to, pri čemer se ponudbam, da ti nekdo dejansko pomaga in pohitri zadevo, odrekaš

sword napisal/-a:Ne drži - specifični podatki, kdaj je linijo prekinjalo, se te ne tičejo in niso tvoja stvar. Kot naprimer tudi niso logi, kako je tvoj računalnik pridobival IP naslov skozi zgodovino tvojega naročniškega razmerja. In ne - T-2 ne rabi argumentirati te zadeve drugače, kot da je interen podatek, ki se ga strankam ne posreduje.
Glede ponujanja pomoči: saj mi že NN pomaga in mi je že pomagal, za kar mu gre vse priznanje in zahvala za nazaj in za naprej. Pa dejte se mal poment med sabo, kdo komu pomaga.
Če kdo tukaj tumba, potem si to ti z logi in IP-ji, ki jih jaz sploh nisem omenjal.
sword napisal/-a:Reklamacija pa, kot že rečeno, ne bo bazirana na prekinjanjih, temveč na datumu prijave napake in posledični morebitni ugotovitvi, da storitve v tem času niso bile uporabne, kar je razvidno iz zapisov posameznih tehnikov, ki so se ukvarjali s tvojo težav
Na podlagi česa pa tehniki ukrepajo, če ne na podlagi izpisa podatkov o dejanskih prekinitvah in ne le na podlagi prijav uporabnika. Tu je moj point! Napako sem npr. prijavil petkrat, dejansko pa je bilo morda prekinitev npr. dvajset - in to je tisto, kar bi rad vedel, dejansko stanje.
Hipotetično si nekdo lahko izmisli, da mu linija pada oz. prekinja in kaj bodo tehniki storili: pregledali izpise ali šli horuk na teren in iskali napko, ki je sploh ni.
Vedno bolj imam občutek, da me pač nočete razumeti. Seveda je to vaša pravica, ni pa fer odnos do uporabnika in poštenega rednega plačnika, od katerega T-2 dobiva en mali delček prihodka.
Sicer pa, sword, pišeš kot da si tudi ti v službi T-2 ali pa njihov advokat.
Pa ne mojega pisanja jemat preveč osebno, glavni cilj je izboljšanje storitev in posledično adovoljstvo uporabnikov!
Lp, Stefi