Problem s Fox programi

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problem s Fox programi

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 4. Nov 2009 ob 22:08

V bistvu nismo prav nič naveličani :)

Problem je, da smo odgovorne že seznanili na problem in smo to tudi že večkrat povedali, sedaj pa
lahko še vi sami pripomorete če prijavite napako.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 4. Nov 2009 ob 22:34

tonik napisal/-a:A ste naveličani, da nekdo jambra, da nekaj ne deluje tako kot treba? Takisto sem jaz naveličan klicat podporo. Sicer pa, če bi T2 napisal jasno in glasno na njihovi strani, da so s Foxom problemi in da jih odpravljajo, bi ne težili po neuradnem forumu. Ker pa plačujemo, da storitev dela, potem pa imamo pravico ZAHTEVAT da se stvar porihta in TEŽIT na dolgo in široko.
Kaj tebi ni jasno? Nobene pravice nimaš na neuradnem forumu težit, kakor tebi paše. Če rečemo, da je dovolj teženja, je dovolj teženja. Teži T-2ju.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 5. Nov 2009 ob 05:31

Teži T-2ju.
Bom še jaz svojo zgodbo povedal! Sicer je stara pol leta vendar dvomim, da se je v tem času karkoli spremenilo! Klical sem na podporo zaradi nekega problema s TV in mi "prijazen" glas pove, da je čakalna doba x minut. Po eni minuti me zadeva avtomatsko vrže dol. To se je zgodilo še dvakrat in šele v četrto sem dobil operaterja na telefon, ko sem bi tudi že besno jezen! Komaj sem se zadrževal, da nisem vse nekam poslal!
To se mi ni zgodilo smo enkrat... tudi mesec pred tem dogodkom sem naletel na podobno situacijo, le da sem bil malo manj "besen", ker sem dobil operaterja že v drugem poskusu.
Kličem max. 2-3x na leto, pa še takrat me vedno kaj zmoti. Petkrat pa res ne mislim klicat, da kaj ne dela. Naj že enkrat uvedejo prijavo napak preko TV vmesnika ali spletnega obrazca, pa bo količina jamranja definitivno nekoliko upadla. Če pa bodo uvedli še sprotno obveščanje zakaj določena stvar ne dela in kdaj bo odpravljena, bo pa teženje še znatno upadlo. Če pa uporabnik prijavi napako in se po enem dnevu nič ne zgodil, jasno da bo siten in to upravičeno!

Kliči oz. teži na T-2! My ass! Odnos do stranke se ni spremenil! Pa ne govorim o operaterjih, z njimi nisem nikoli imel težav, govorim o politiki podjetja (to s telefoni, administracijo in odpravljanjem večnih napak)!

Tako da Komar, uporabnik ima pravo potežiti na tem forumu, saj je menda namenjem T-2 uporabnikom, mar ne? Klicat na podporo in poslušat tisto trapasto muziko in da te na koncu še vrže dol (in to večkrat), ni najbolj prijetno! Verjemi!

Drugače pa vsa čast ljudem iz T-2ja, ki pomagajo na tem forumu kljub temu, da je neuradni! Besedo neuradni slišim samo iz tvojih "ust" oz. izpod tipk, namreč na srečo tega še nisem slišal od T-2jevcev: "Ker je forum neuraden, ti nimamo namena pomagat oz. ti nismo niti dolžni! Kliči raje na uradno podporo!". Še enkrat hvala za nesebično pomoč!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 5. Nov 2009 ob 12:46

Komaj sem se zadrževal, da nisem vse nekam poslal!
Nekomunikativnost firme T-2 v določenih situacijah ne pomeni, da imaš potem pravico priti na Neuradni forum in zahtevat svoj prav.
Petkrat pa res ne mislim klicat, da kaj ne dela.
Drži, veliko lažje je priti na Neuradni forum in nas z vzkličnimi povedmi pozivat, da naj zrihtamo stvari, kot da smo mi firma T-2...
Tako da Komar, uporabnik ima pravo potežiti na tem forumu, saj je menda namenjem T-2 uporabnikom, mar ne?
Namenjen je zgolj T-2 uporabnikom, ki se bodo držali pravil foruma.
Drugače pa vsa čast ljudem iz T-2ja, ki pomagajo na tem forumu kljub temu, da je neuradni!
Res? Ker vas mnogo to zlorablja na veliko. Od teh ljudi zahtevate ves čas neke izjave, garancije in obljube. Tudi sam si to počel, zato že imaš toliko opozoril.
Besedo neuradni slišim samo iz tvojih "ust" oz. izpod tipk
Tole je neresnica.
"Ker je forum neuraden, ti nimamo namena pomagat oz. ti nismo niti dolžni!"
Namen pomagat imamo vsi, ki na tem forumu sodelujemo. Dolžni pomagat pa nismo in četudi tega večina ne pove, bom pa jaz.

Sramota je - da, sramota je, da moram to zdaj tukaj razlagat in to nekomu, ki je že tako dolgo na forumu.

Zaklenjeno