Problem je, da smo odgovorne že seznanili na problem in smo to tudi že večkrat povedali, sedaj pa
lahko še vi sami pripomorete če prijavite napako.
Kaj tebi ni jasno? Nobene pravice nimaš na neuradnem forumu težit, kakor tebi paše. Če rečemo, da je dovolj teženja, je dovolj teženja. Teži T-2ju.tonik napisal/-a:A ste naveličani, da nekdo jambra, da nekaj ne deluje tako kot treba? Takisto sem jaz naveličan klicat podporo. Sicer pa, če bi T2 napisal jasno in glasno na njihovi strani, da so s Foxom problemi in da jih odpravljajo, bi ne težili po neuradnem forumu. Ker pa plačujemo, da storitev dela, potem pa imamo pravico ZAHTEVAT da se stvar porihta in TEŽIT na dolgo in široko.
Bom še jaz svojo zgodbo povedal! Sicer je stara pol leta vendar dvomim, da se je v tem času karkoli spremenilo! Klical sem na podporo zaradi nekega problema s TV in mi "prijazen" glas pove, da je čakalna doba x minut. Po eni minuti me zadeva avtomatsko vrže dol. To se je zgodilo še dvakrat in šele v četrto sem dobil operaterja na telefon, ko sem bi tudi že besno jezen! Komaj sem se zadrževal, da nisem vse nekam poslal!Teži T-2ju.
Nekomunikativnost firme T-2 v določenih situacijah ne pomeni, da imaš potem pravico priti na Neuradni forum in zahtevat svoj prav.Komaj sem se zadrževal, da nisem vse nekam poslal!
Drži, veliko lažje je priti na Neuradni forum in nas z vzkličnimi povedmi pozivat, da naj zrihtamo stvari, kot da smo mi firma T-2...Petkrat pa res ne mislim klicat, da kaj ne dela.
Namenjen je zgolj T-2 uporabnikom, ki se bodo držali pravil foruma.Tako da Komar, uporabnik ima pravo potežiti na tem forumu, saj je menda namenjem T-2 uporabnikom, mar ne?
Res? Ker vas mnogo to zlorablja na veliko. Od teh ljudi zahtevate ves čas neke izjave, garancije in obljube. Tudi sam si to počel, zato že imaš toliko opozoril.Drugače pa vsa čast ljudem iz T-2ja, ki pomagajo na tem forumu kljub temu, da je neuradni!
Tole je neresnica.Besedo neuradni slišim samo iz tvojih "ust" oz. izpod tipk
Namen pomagat imamo vsi, ki na tem forumu sodelujemo. Dolžni pomagat pa nismo in četudi tega večina ne pove, bom pa jaz."Ker je forum neuraden, ti nimamo namena pomagat oz. ti nismo niti dolžni!"