Prijava in odjava programskih paketov
- mahi
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Re: Prijava in odjava programskih paketov
Ta post je bil mišljen kot predlog, ki ste ga nekateri sedaj izkrivili čisto v drugo smer.
Naj povem da sem računalniško popolnoma pismen, in tudi osnovno šolo končal brez posebnih težav.
Ponudbo paketov sem preveril kar preko TV vmesnika in se na hitro odločil za zamenjavo paketa na M, saj sem s površnim pregledom ugotovil da so vsi programi, ki jih spremlja družina vključeni v omenjeni paket. Mogoče bi moral res pred menjavo si vzet več časa in pregledat celotno spletno stran T-2 (ki je žal bolj nepregledna, vendar to je tako ali tako moje osebno mnenje), ter prebrat vse poste o programski shemi na tem forumu, a tega pač nisem storil.
Šele ko je bil paket menjan se najlepše vidi kaj je notri in kaj ni, saj je med drugim izpadel tudi Baby TV, ki ga naša punčka tako rada gleda. Pač spregledal sem in nič hudega. Bom po preteku meseca naročil nazaj, ta post pa napisal samo kot predlog, za katerega mislim da bi bil tehnično kar enostaven za izpeljat.
Nekateri pa ste ta post popolnoma obrnili na glavo in pišete neumnostki kot "pošlihtaj v glavi" ter delali neumne primerjave. Kot je že Cobane povedal, marsikdo ne pregleda vseh strani, prebere vseh forumov in ne gre v T-2 poslovalnico gledat kaj vse nek paket vključuje.
Naj povem da sem računalniško popolnoma pismen, in tudi osnovno šolo končal brez posebnih težav.
Ponudbo paketov sem preveril kar preko TV vmesnika in se na hitro odločil za zamenjavo paketa na M, saj sem s površnim pregledom ugotovil da so vsi programi, ki jih spremlja družina vključeni v omenjeni paket. Mogoče bi moral res pred menjavo si vzet več časa in pregledat celotno spletno stran T-2 (ki je žal bolj nepregledna, vendar to je tako ali tako moje osebno mnenje), ter prebrat vse poste o programski shemi na tem forumu, a tega pač nisem storil.
Šele ko je bil paket menjan se najlepše vidi kaj je notri in kaj ni, saj je med drugim izpadel tudi Baby TV, ki ga naša punčka tako rada gleda. Pač spregledal sem in nič hudega. Bom po preteku meseca naročil nazaj, ta post pa napisal samo kot predlog, za katerega mislim da bi bil tehnično kar enostaven za izpeljat.
Nekateri pa ste ta post popolnoma obrnili na glavo in pišete neumnostki kot "pošlihtaj v glavi" ter delali neumne primerjave. Kot je že Cobane povedal, marsikdo ne pregleda vseh strani, prebere vseh forumov in ne gre v T-2 poslovalnico gledat kaj vse nek paket vključuje.
-
- Navdušenec
Če še enkrat preberem napisano, ste verjetno mislili takole:
Na začetku, ko imaš izbiro GLEJ TV POSLUŠAJ RADIO MOŽNOSTI
naj bi T-2 dodal še PREDSTAVITEV
...ki naj bi bil nek 5 minutni powerpoint, ki bi uporabnikom pokazal in razložil uporabo vmesnika in njegove muhe.
A je tako, cobane?
Na začetku, ko imaš izbiro GLEJ TV POSLUŠAJ RADIO MOŽNOSTI
naj bi T-2 dodal še PREDSTAVITEV
...ki naj bi bil nek 5 minutni powerpoint, ki bi uporabnikom pokazal in razložil uporabo vmesnika in njegove muhe.
A je tako, cobane?
Ne, ker PP se lahko zlorabi, kjer bi se lahko opevali do onemoglosti. Tega pa jaz od svojega operaterja ne pričakujem in nočem! Naj se storitve same hvalijo na način, da se da uporabniku celotno programsko shemo zastonj za en dan! Če pa že ne zastonj (da ne bo spet kdo skakal, da T-2 ni Karitas) pa vsaj to, da jo ima uporabnik možnost v roku 24 ur zamenjati in plača uporabnino za en dan. Govorim o novih uporabniki, ki na novo naročijo T-2 TV, da bi imeli en dan na razpolago vse programe (ali pa o tistih, ki so štartali z nižjo programsko shemo in bi jo mogoče radi povišali). To bi bila lahko tudi reklama za vas, da bi se uporabnik mogoče celo odločil za kakšnega od plačljivih programov, za katerega se drugače ne bi, ker bi ga odbila že cena, še preden bi ga sploh videl! Vse storitve lahko uporabnik odjavi kadarkoli, le pri programski shemi je omejen na 1 mesec.
To vam pišem samo v razmislek... jaz tega ne potrebujem. Žal predobro vem, kaj lahko od vas pričakujem in česa ne!
To vam pišem samo v razmislek... jaz tega ne potrebujem. Žal predobro vem, kaj lahko od vas pričakujem in česa ne!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- odpisani
- Model
- Paket: Oranžni diamant - FTTH
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Predstavljam si, da je bila bolj mišljena možnost, da v dnevu, dveh ali pa tudi manj (ura, dve) imaš še možnost spremeniti paket na prejšnje stanje, če ti nov paket ne odgovarja. Če te kratke možnosti ne izkoristiš, pa moraš potem počakati en mesec.
Ali pa ta varianta... vseeno pa je potrebno preprečiti kakršnekoli zlorabe, da ne bi bil kakšen zanimiv film na HBO-ju in bi namenoma naročil HBO paket, po ogledu bi ga pa odjavil.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Naj navedem "prakso" Total-TV : Nov naročnik v prvem obračunskem obdobju ima gratis "MAX" paket. V tem času dejansko lahko pregleda in klasificira (lastna vrednostna lestvica) vse razpoložljive programe (tudi XXXCobane napisal/-a:[...] Govorim o novih uporabniki, ki na novo naročijo T-2 TV, da bi imeli en dan na razpolago vse programe (ali pa o tistih, ki so štartali z nižjo programsko shemo in bi jo mogoče radi povišali). To bi bila lahko tudi reklama za vas, da bi se uporabnik mogoče celo odločil za kakšnega od plačljivih programov, za katerega se drugače ne bi, ker bi ga odbila že cena, še preden bi ga sploh videl! Vse storitve lahko uporabnik odjavi kadarkoli, le pri programski shemi je omejen na 1 mesec.

-
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant
Ja Cobane, žal lenobe ne podpiram in je nebom. In ja to je lenoba, če se nočeš na nobenega od teh načinov pozanimat kaj je v paketu kakor je predlagal Malkec!
Pa ne se spet užaljenega tle neki delat, ker si že dolgočasen s tem da te žalmo.
Pa ne se spet užaljenega tle neki delat, ker si že dolgočasen s tem da te žalmo.
Ne vem, kaj ti smatraš pod lenobo... spisek kanalov ni težko pregledati, saj smo ga včasih dobili še po pošti na dom. Ampak iz spiska ne moreš videti in ne vedeti, kateri program je zanimiv za tebe (če ga nisi slučajno že kdaj prej srečal). Torej se moraš "usesti" še na internet in vse preklikati. Nimajo vsi časa klikati in pregledovati, tako kot ga imaš po vsej verjetnosti ti. Je veliko lažje, da se shema pregleda na TVju. Če ti smatraš za lenobo dejstvo, da mora nekdo preklikati 180+ kanalov z daljincem... potem res ne vem, kaj bi ti sploh rad, da bi uporabnik moral narediti, da se na lastne oči prepriča, kaj mu ustreza in kaj ne!
Nisem užaljen, imam pa poln kufer nekih opazk samo zato, ker drugače razmišljam kot ti. Umetnost je sprejeti drugačno mnenje in ga spoštovati, kar pa ti očitno ne premoreš, ker moraš v svojo enačbo vedno vnesti še spremenljivko poniževanja drugače mislečih!
Nisem užaljen, imam pa poln kufer nekih opazk samo zato, ker drugače razmišljam kot ti. Umetnost je sprejeti drugačno mnenje in ga spoštovati, kar pa ti očitno ne premoreš, ker moraš v svojo enačbo vedno vnesti še spremenljivko poniževanja drugače mislečih!

- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Cobane, zelo lepo in vljudno povedano. 

-
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant
Spoštujem tvoje mnenje, ampak žal so meni osebno nekateri predlogi in zahteve dobesedno bedaste in se zdi kod da nekateri želijo da se jim vse prinese na zlatem krožniku.
Ne žalim, taka je žal resnica, če je pa ti ne vidiš si pa zatiskaš oči. Vem pa da dokler ne boš dobil bonbončkov da bodo od tebe padale samo negativne kritike.
Kar se pa tiče kanalov, mislim da ni problema če pride v poslovalnico pa se vsede za pol ure pa preklika 180 kanalov. Ampak kakor sem že prej rekel, nekateri bi vse od doma
Kakorkoli, upam da te bo kdo uslišal, meni je itak vseeno, z vsakim dodatkom se apetiti le še povečajo
Ne žalim, taka je žal resnica, če je pa ti ne vidiš si pa zatiskaš oči. Vem pa da dokler ne boš dobil bonbončkov da bodo od tebe padale samo negativne kritike.
Kar se pa tiče kanalov, mislim da ni problema če pride v poslovalnico pa se vsede za pol ure pa preklika 180 kanalov. Ampak kakor sem že prej rekel, nekateri bi vse od doma

Kakorkoli, upam da te bo kdo uslišal, meni je itak vseeno, z vsakim dodatkom se apetiti le še povečajo

- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
White, dober je ta tvoj predlog polurnega sedenja v poslovalnici, ga bodo najbolj veseli zaposleni v že tako majhnem številu poslovalnic 

Jaz konkretno tega bonbončka ne potrebujem... pa še marsikaterega drugega ne, ki sem ga tudi zagovarjal. Zagovarjam tudi nezatemnjevanje "tistih" programov (se ne upam napisat, da ne bo vojne še v tej temi), pa ne znam laščine! Zagovarjam tudi konvergenco med VDSL in optičnimi paketi (no tukaj bi imel korist, pa najbrž ne samo jaz). Gledam širše in sicer na splošno za vse uporabnike, kaj bi bilo smiselno uvesti in kaj je dobro za nas itd.

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa mislim, da ni nobenih tehničnih ovir za menjavo paketov na dnevni bazi. Tako, kot je to pri najemu prostora za snemalnik in mogoče še kje. Tudi pri telefoniji zagovarjajo maksimalno granulacijo obračunavanja (beri: sekundni interval). Prepričan sem, da se ogromna večina uporabnikov tega ne bi šla (sprememba paketa za en dan, na primer zaradi kakšnega filma na HBO) in T-2 s tem ne bi nič izgubil. Kvečjemu pridobil, ker bi bil tak sistem res prijazen do uporabnikov.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Je pa najbrž res, da HBO in podobni niti ne bi pustili naročanja za en dan. Sicer pa tudi jaz ne vidim ovir.
Plačaš 100, dobiš 90.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Se strinjam. HBO s tisto eno uspešnico na mesec to ne bo dopustil. Saj bi potem takem vklopili HBO le takrat ko bi se vrtela uspešnica in ga naslednji dan zaprli. KAr pomeni, da nas bi HBO stal celih 26 centov nanajeti dan.