Težave

Splošni pogovori o T-2
astras
T-2jevec
T-2: Že imam
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: Težave

Odgovor Napisal/-a astras » 2. Jun 2010 ob 12:36

@kekoke malkec sploh ne bi rabil poslati monterja, ker to ni njegovo delo ampak je to bila njegova dobra volja in predanost podjetju T-2, da sploh sodeluje na tem neuradnem forumu. NEURADNEM. Tako kot vztraja on, vztrajajo še nekateri tukaj... Glede na to, da si podal tako nazorne primere iz frizerstva pa priporocam da se drzis le tega (frizerstva namrec)
lp vsem
p.s. verjamem pa da je vsaj nely zadovoljna z odgovorom...
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Novi trg 10
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a Novi trg 10 » 2. Jun 2010 ob 12:48

"Dobra volja" in "predanost podjetju" dandanes nista več nek presežek ali ka te jas vem kaj.

Vedno in povsod sta "dobra volja" in "predanost podjetju" IMPERATIV, brez katerega ogromno število podjetij nebi niti več obstajalo.

Pomembno je samo to, da se težava rešuje!

:car: tistim, ki pomagajo na forumu.

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 2. Jun 2010 ob 14:00

ah, kr ne nehate. Jaz bom nehal, popolnoma odnehal. Samo še tole. Od nikogar nič ne zahtevam, od nikogar nič posebnega ne pričakujem. Lahko vas le prosim za uslugo. Vse mi je jasno. Ampak. Če se nekdo zajebava 2 mesca z neko zadevo in je že ves obupan z nedelovanjem, ker ni seznanjem kaj pomeni "se rešuje" se obrne na nas in mu nato nekdo pove,
Se zgodi, vmesnik se pač pokvari. Glavno da se je ugotovilo da je tole problem
je to za moje pojme vsaj nekulturna izjava. In mislim da nimam pomešanih občih človeških vrednot. Če bi jo izrekel jaz, bi bila samo nekulturna izjava, če bi jo izrekel direktor podjetja, bi bila odraz arogantnega odnosa podjetja do strank, če jo izreče anonimni pomagač na forumu, pa je to _________?
Vprašanje za vsakega posameznika in očitno se ne bomo strinjali.

Upam da je nely pozabila na nas in že uporablja novi STB. Lahko bi ji kdo od moderatorjev omenil, da naslovi tem kot so Težave, Problemi,... niso najprimernejši, ker bi lahko imelo pol tem enak naslov, lahko bi jo kdo napotil kaka navodila prebrat, kot pred uporabo vsake nove stvari, ampak mi se raje ukvarjamo sami s sabo. Ja, tud jaz.
/
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 2. Jun 2010 ob 15:37

Ah, Kekoke.... ti pa res ne dojameš, da je to že ekstra dodana vrednost podjetja, da se ti po dveh mesecih sploh posveti in reši težavo. Poglej tiste, ki jim določeni problemi sploh nikoli ne rešijo. Ti bi morali težiti... ne pa Nely, ki se je sedaj potuhnila, namesto da bi dala za rundo vsem uporabnikom foruma, ker je bila njena težava končno rešena! :namrec:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Nely
Novinec
Paket: 10/10

Odgovor Napisal/-a Nely » 2. Jun 2010 ob 15:40

Vsem hvala, ki ste karkoli pomagali pri mojem problemu; svar je rešena, amino je zamenjan....upam, da se problem ne ponovi oz. spremeni v novega....

Kar se tiče mojega naslova, res ni primeren in se opravičujem, ampak težav je bilo veliko in potem vprašanje, kako jih sploh poimenovat?....temo lahko premaknete kam drugam.
Kekoke s tabo se strinjam, da bi mi vsaj lahko karkoli razložili oz. se opravičili, ampak se niso, vse dokler nisem našla tega foruma...in tule poiskala pomoč.
Žal, sem si tudi sama ta čas ustvarila mnenje, da so nekateri iz help deska pač nesposobni. Odnos do strank bi lahko bil drugačan...škoda.

hvala vsem moderatorjem, ki ste tukaj in pomagate, pa čeprav vam ne bi bilo treba...
čaw

Nely
Novinec
Paket: 10/10

Odgovor Napisal/-a Nely » 2. Jun 2010 ob 15:41

častim rundo ;)

Odgovori