Hevidi napisal/-a:Narobe si me razumel, oz. ne znaš prevajat
Govorim o tem, da bi jst v podobni situaciji ravnal povsem drugače. Recimo selim se v novo hišo s 1.6. in električni priključek ne bom šel delat 1.6. ampak vsaj par mesecev prej. Zakaj? Zato, ker je tveganje nevzpostavljenega električnega priključka večje, kot pa speljat postopek malo bolj zgodaj.
Torej moje poznavanje procesa "selitve" je tle povsem irelevantno in zelo neuradniško.
Hevidi, drugače oz. kar narobe razmišljaš! Kot da bi bil zaposlen na T-2ju!
Kaj bi človek sploh dosegel s tem, če bi naročil nov priključek in kasneje odjavil starega? Na novem priključku pa bi ravno tako zavili vlakno!
Uporabniku ne bi delal internet in bi se jeb* 14 dni, da mu odkrijete napako! Ali opaziš kakšno podobnost?
Aja seveda, uporabniku so pomotoma zavili vlakno, ker je prenašal priključek. Če bi ga na novo naročil, se to ne bi zgodilo! Mater sem trapast! T-2 je vse korektno izpeljal, uporabnik pa je kriv, ker se gre neko nepotrebno selitev! Poudarek je na UPORABNIK JE KRIV!
Do tega trenutka nisem zasledil še nobenega opravičila... torej logično sklepam, da je stališče T-2ja (in tam zaposlenih neuradnikov), da je bil za ta in vse ostale incidente KRIV izključno in samo UPORABNIK... in pa odgovor: "Glavno, da se je rešilo!".
Pa ne pozabite mu poslati čestitke/položnice zaradi dodatnega dela, ki ste ga imeli z njim!
20.04.2010
Več kot mesec je do selitve, treba je razmišljati o migraciji optičnega priključka. Selimo se v isti stavbi, samo v drugo nadstropje. Kličem na T-2 helpdesk in povprašam kakšen je postopek. Razložijo mi, da pride nek mojster izklopit in drugi mojster v roku dveh dneh izklopit. Povem jim, da dva dni nedelujočega priključka za firmo ni sprejemljiv. Ampak, tak je pač postopek mi pravijo.
Razmišljam, kako zminimizirat čas...
Sicer je pa napisal, da je kontaktiral HD glede tega problema. In zakaj mu niso tukaj svetovali najboljšega načina za prenos priključka? Zakaj jih sploh imate? Za vprašanja "Ali ste že resetirali opremo?", bi lahko imeli tudi avtomatsko tajnico!