martis napisal/-a:Slowhand - tvoj nick je napačen - bi moral biti fasthand, glede na to, kakše odnos imaš do XXX programov...
Ko boš otroke imel, boš pa malo drugače na to gledal. Če pa jih slučajno že imaš, potem pa je vsak komentar odvečen...
1.moj nick je in bo ostal Slowhand
2.xxx programov nimam naročenih,ko pa sem jih imel oz. so bili že zraven ob naročilu t-2,so bili zaščiteni z mojim geslom in ne obče znanim,dodeljenim s strani t-2 in večkrat objavljenim na temle forumu
zadevo sem odpovedal zaradi "slabe gledanosti" in pogostega nedelovanja - zakaj bi plačeval nekaj,kar v bistvu ne potrebujem,pa še deluje ne tko kot je treba (trije programi tri tedne v temi,položnica pa ista)
3.za otroke me bolj skrbi zaradi gledanja raznih bakuganov in podobnih zmazkov "risank" polnih nasilja,sta še tom in jerry prava amaterja,pa čeprav je bila pred leti cela gonja proti njima
4.ves point mojega pisanja je v tem,da če že t-2 omogoča naročanje vseh plačljivih vsebin prek tv vmesnika,zakaj potem tudi ne xxx paketa
če ne bi bilo lažne morale cerkvenih lastnikov,potem ta storitev tudi preko teleinga ne bi bila možna
torej ?
s tem zaključujem to debato,vsem "moralistom" pa lep pozdrav in jemite se