Lastni STB
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Lastni STB
vzemi njihov tv vmesnik in ga zamenjaj na poslovalnici za motorolo 1003 ki ima hdimi izhod, ali pokliči 0806464 da ga tehnik pride zamenjat (se lahko malo zavleče)
Ne gre za to da bi menjaval, ker starša sta se lepo navadla na Amino in za njiju je vrhunska slika
. Bolj mene firbec matra , če je dejansko kakšna razlika v kvaliteti slike.

lp, Ika13
- MrTwelveTrees
- Moderator
glede na to da je novejši TV, bo slika boljsa preko HDMI, v Lj vem da se da dobiti aminota 130 ki ima hdmi priklop, (daljinec je isti) za Maribor bos pa moral poklicat na poslovalnico
Jaz mam Philipsa 40" Led (nov tv) pa sem šel iz aminota 110 (scart) na aminota 130 (hdmi) in je slika veliko boljsa
Jaz mam Philipsa 40" Led (nov tv) pa sem šel iz aminota 110 (scart) na aminota 130 (hdmi) in je slika veliko boljsa
-
- Začetnik
- Paket: T4Optika100/10-mobile
Pred par dnevi sem po pogovoru z nekom iz tehnične podpore, ki mi je zagotovil da bo stvar funkcionirala, kupil Amino 125 in ga registriral na T2, vendar temu ni tako. Tudi prodajalec mi je zatrdil, da z delovanjem ni problema. Danes me je poklical tehnik iz T2 in mi sporočil, da tega modela omrežje ne podpira. Zanima me, ali obstaja kakšna možnost, da bi omenjeni STB vseeno deloval na T2.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
T-2 ima v uporabi amino 110 in amino 130
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Saj ni nobene razlike med njima (no mogoče ima močnejši cpu in mal več rama) edina razlika je, da zna enkodirat mpeg-4 sdtv
slow_ slow, na T-2 (uradno) delujejo: amino 110, amino 130, ki ni več v ponudbi in amino 130m
slow_ slow, na T-2 (uradno) delujejo: amino 110, amino 130, ki ni več v ponudbi in amino 130m
Zadnjič spremenil atepej, dne 20. Sep 2013 ob 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.

In kdo je bil ta prodajalec, ki vse ve in vse zna? Kar vrni mu zadevo, ker te je nasral.urca napisal/-a:Pred par dnevi sem po pogovoru z nekom iz tehnične podpore, ki mi je zagotovil da bo stvar funkcionirala, kupil Amino 125 in ga registriral na T2, vendar temu ni tako. Tudi prodajalec mi je zatrdil, da z delovanjem ni problema. Danes me je poklical tehnik iz T2 in mi sporočil, da tega modela omrežje ne podpira. Zanima me, ali obstaja kakšna možnost, da bi omenjeni STB vseeno deloval na T2.
- atepej
- Starešina
- Kontakt:
Pa še sploh daje T-2 na uporabo (novim naročnikom) aminote, koker jaz vem se sedaj večinoma talajo motorole

- MrTwelveTrees
- Moderator
kar ne na zalogi. so tudi aminoti.
-
- Začetnik
- Paket: T4Optika100/10-mobile
Prodajalcu, ki me je "nasral" na žalost zaradi objektivnih razlogov ne morem vrniti STB-ja. Prav tako pa me je po telefonu "nasral" nekdo iz tehnične podpore, ker brez njegovega zagotovila nebi šel v nakup.KoMar napisal/-a:In kdo je bil ta prodajalec, ki vse ve in vse zna? Kar vrni mu zadevo, ker te je nasral.urca napisal/-a:Pred par dnevi sem po pogovoru z nekom iz tehnične podpore, ki mi je zagotovil da bo stvar funkcionirala, kupil Amino 125 in ga registriral na T2, vendar temu ni tako. Tudi prodajalec mi je zatrdil, da z delovanjem ni problema. Danes me je poklical tehnik iz T2 in mi sporočil, da tega modela omrežje ne podpira. Zanima me, ali obstaja kakšna možnost, da bi omenjeni STB vseeno deloval na T2.
- atepej
- Starešina
- Kontakt:
Za HD se daje motorola ker aminotov 130m ni veliko, tu pa tam se pa celo še najde še kakšen amino 130MrTwelveTrees napisal/-a:kar ne na zalogi. so tudi aminoti.