kitl napisal/-a:TUŠ-ov paket je dosti boljši kot BOB.
Na mobilnem področju sem uporabnik Tušmobila s paketom FREE 5, ker zelo malo kličem, partnerka pa ima tudi tušmobil in jo lahko kličem zastonj. Sicer nepomembna stvar, omenil sem zato, da lahko rečem da poznam omrežje.
kitl, ne me narobe razumeti, nimam nič proti tebi niti nobenemu operaterju (razen Telekomu), ampak s to izjavo se nikakor ne strinjam. 1500 minut je reci piši 25 ur na mesec, kar pomeni, da se moraš dnevno pogovarjati skoraj eno uro na dan, da to izkoristiš. Recimo da tistih 1500 znotraj omrežja ni ne vem kako koristno, razen če imaš kako osebo, s katero več klepetaš, Ampak v tem primeru je to 50 ur oz. 2 uri dnevno...

Dvomim, da to potrebuješ
1500 SMS? overdose?
1500 MB pa je koristno, priznam.
Ampak za razliko od Boba, ki ima odlično pokritost, je treba poudariti, da Tušmobil na tem področju zelo zaostaja. Nekateri se ne bodo strinjali z mano, ampak povdarjam, sem uporabnik Tušmobila in bivši uporabnik Simobila in vem o čem govorim. Tudi če Tušmobil ima pokritost na nekem področju, je tudi velika verjetnost, da bo Simobil imel 3G, Tušmobil pa GSM, posledično zelo počasen prenos podatkov.
Da ne omenjam, da nobena od teh vključenih količin ne velja v mobitel gostovanju, kjer se potem minute,SMS,MB mastno plačujejo. Mobitel gostovanje je žal pogosto še vedno nuja.
Meni osebno je velik problem tudi vezava za 24 mesecev, česar pri BigBobu ni.
Na kratko, pri Bobu je prednost veliko boljša pokritost, ni skrbi za dodatne stroške gostovanja, generalno hitrejši internet, brez vezave in v osnovi dovolj količin (1000 minut = skoraj 17 ur mesečno in 1000 SMS, ter za dodatnih 5 EUR še 1000 MB), ter dodatna poraba zelo ugodna, če presežeš vključene količine (0,04 EUR za MIN/SMS/MB proti 0,15 EUR za MIN/SMS, možno tudi za MB pri Tušmobilu).
Kvaliteta je na strani Bob-a.
LP