T4 paket, hitrost interneta in TV

Vse o T-2 internetu
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T4 paket, hitrost interneta in TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Mar 2014 ob 18:29

probaj brez routerja

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
T-2: Še nimam
Paket: migriral na A1
Kraj: Poljčane

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 5. Mar 2014 ob 20:00

evo sem probal brez rutera pa je isto :hmm:
LP Robert

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Mar 2014 ob 20:47

ugasni tv vmesnike (počakaj 2 minute) nato še enkrat probaj.

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 6. Mar 2014 ob 12:18

sem probal pol ponoči pa dealo nekaj čez 10. zdajle pa 6,5 če prižgem še tv pa 3,2. res ne vem zakaj je do predkratkim delalo z 2 tv 9mb zdaj pa naenkrat ne več. sam ne morem vklapljat pa izklapljat kablov tako da sem včeraj za ta poseg z ženo porabil pol ure. zakaj se pojavljajo težave vsaj 1 krat na leto, drugače pa deluje super? ko sem delal spremembo iz paketa brezčasnina t-4, sem še posebej vprašal glede hitrosti kajti prejšnji paket je imel 20/2 ta pa ima do 20/2. prej so morali se potruditi za čimbolšo hitrost, včeraj mi je pa na hd prvo serviral podatek da je v pogodbi do 20 in so me lepo peljali žejnega preko vode. jim je mogoče bilo to v interesu se rešit paketov ki niso imeli hitrosti DO? tudi prej sem podpisal izjavo da bo hitrost 8/1 zaradi slabe linije, samo je zadeva delovla z 9/0,8 pri 2 prižganih tv, ko pa sem prišel na paket do 20 pa se ni nikoli zgodilo da bi bil internet hitrejši če so tv ugasnjeni da bi se približalo do 20. če vzame 1 tv recimo 3m, je 2tv 6m plus prej 9 m, bi po logiki pri vgasnjenih tv moral internet delati vsaj z 15m, kar pa se nikoli ni zgodilo niti približno, pol pa si hočem kak 3d film dol povleč pa traja celo večnost. drugače bi bilo če bi bil zdrav, pol bi lako vsake tolko časa se hecal s temi kabli, ne pa sedaj ko sem že samo za ta post porabil preko pol ure. pol pa bodi vesel, ko pokličeš na hd pa tešeta od enga kabla do drugega, na koncu pa reče da je vse vredu, pa da bo zabeležil prijavo. kako je vredu, če pa ni isto kot je bilo prej? določeni ljudje ne razumejo kako je biti cele dneve v stanovanju, dosti časa sam in ti je tv oz inetrnet edina družba, kajti če bi se bib bilo dostikrat drugače., eno je poslušat, drugo pa slišat. oprosti za dolgi post ampak včasih res obupam na t-2.
LP Robert

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Mar 2014 ob 16:47

izklopi vse naprave iz modema, priklopi en cisto tretji prenosnik, naredi speedtest na arnes.si .... ce bo spet enako, javi napako na klicni center da pride tehnik k tebi stestiral hitrost.

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 21. Mar 2014 ob 16:23

zdravo
malo dolgo je trajalo, ampak prej ni šlo.
danes mi je hčera prinesla njen rač., ugasnala modem, vse kable odklopla.
priklopila je samo prenosnik direkt v modem,ter ga prižgala. napravila sva test hitrosti na arnes.si. hitrost k meni je pokazalo 8.46Mb/s, od mene pa 850.0kb/s. ponovila sva še test na speedtest.si, kjer je bilo 8.61/0.86. tako praktično ni razlike če gre preko rutera ali pa direkt modem.
hvala za trud z mano :pivo:

vse tiho, še MrTwelveTrees je obupal.
LP Robert

Odgovori