Odgovor
Napisal/-a CrazyX » 3. Dec 2020 ob 19:42
Se tudi jaz nagibam k tem, da bi vzel A1 brez vezave in ce mi ne bi ustrezalo vzel kaj drugega. Oziroma preveriti moram se Telemach, kako je z vezavo, morda bi prej raje preveril pri njih, ker mi naredijo priklop v 3 dneh, pri T-2 sem danes izvedel da bi trajal cca 4 tedne (ker gre preko Telekoma).
In pac vsaka taka “malenkost” je dodaten minus, ki zvestega narocnika in priporocitelja potem preprica, da vzame kaj drugega (in se ostale znance odpelje drugam, ko jim potece vezava)... Enako je z nezadovoljnimi narocniki, ki imajo najvisji paket in se izvede akcija odklepa vseh programov za vse za doloceno obdobje, s katerim ti, ki jih ze placujejo, ne dobijo nic (v zahvalo da placujejo najvec) - pac jasno je, da je samo marketing, ne zadovoljstvo uporabnikov, ker pac cilja se na to, da se kdo navadi na kak program in kasneje naroci visji paket... Ali pa casovni zamik s katerim se je ves cas oglasevalo - trenutno se mi zdi, da je T-2 edini, ki zanj zaracunava (razen pri najdrazjem paketu).
Zakaj se tiste, ki so v podjetju zadolzeni za take stvari ne zamenja, ce v vec letih niso naredili skoraj nic (mislim, da ce recem v 10 letih se ne bom kaj dosti zmotil - le druga imena paketov, visek inovativnosti).