Vse o FTTH in Gratelu
-
maxus
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
Odgovor
Napisal/-a maxus » 20. Jul 2007 ob 22:53

nobene Gratelove aktivnosti v Izoli....vse kaže,da bom prej v penzjonu kot pa Gratelovi stroji pri nas

....še T1 ne vidim nikjer,baje je prevroče za vlečt optične kable,se kar stopijo kot dželato

-
Muki
- Faca
- Paket: 10/2
Odgovor
Napisal/-a Muki » 21. Jul 2007 ob 09:13
V Izoli je treba najprej najti župana, da se neke male nepomembne papirjevine uredijo (saj veš, neke pogodbe pa to). T1 pa nadaljuje s kanalčki po Livadah, včeraj mi je njihov agregat spet ropotal pod oknom. In Tegrad neke alkatenaste kable uvlačuje proti Livadam, fi ene tri centimetre je zgledalo tako od daleč iz avta.
Sicer pa ne samo, da nimamo še steklenih cevk, tudi brez plina smo danes! Ker nekoga večjega priklapljajo na plinovod, so zaprli cel sistem! Anarhija! Razpad civilizacije! Nimam tople vode in brez kosila bom!
-
korenje
- Model
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Napisal/-a korenje » 22. Jul 2007 ob 23:36
MiKi napisal/-a:Kaj naj naredim.
Sem v Izoli na Ulici Oktobrske revolucije...skoraj na koncu.
V hiši, kjer je 6 stanovanj, smo bili vseljeni prvi in tudi prvi podali zahtevo za priklop telefona + ADSLa, nato so se prodala ostala stanovanja, in jaz sem dobil vmes ene 3 negativne prošnje, češ da ni kapacitet.
Pred kakim mesecem pa opazim, da imata 2 soseda SiolTV in to vsak svojega.
Ponovno podam nalog za 2 preverbi... Paket duo in samo analogna linija, na kateri bi deloval ADSL. Oboje negativno. Telekom nima kapacitet.
Zakaj vam to pišem?
Ker sem tudi na T-2ju bil ženekajkrat zavrnjen, češ da ni kapacitet. Vse kar si želim je bogih 1Mb in televizija. Pri nas namreč nimamo ne kabelske (En kurac 80leti ne pusti prekopat vrta 2 hiše nižje) ne T-2 ne Siola ne nič... kar je pa najhuje pa se v tem delu Izole sploh ne lovi ne kanala A, ne Pop TVja.
Jaz nestrpno čakam na Optiko a se bojim, da je še dooooolgo ne bo. Tudi Telekomvce sem poprašal kako je z njihovo Optiko, pa so mi odgovorili, da je še dolgo ne bo, ker iz centra bodo najprej krenili proti lovadam, nato Jagodje, šele potem mogoče enkrat zavijejo v našo ulico.
Če ima kdo kakeršnekoli vzpodbudne podatke, naj mi prosim napiše. Jaz sem včeraj popenil in naročil Total TV (PopTV in kanal A preko satelita). Za Internet pa uporabljam GPRS oz. HSDPA na notebooku.
če nimaš mozoljev, pojdi raje ven na plažo, dokler je še toplo

-
maxus
- Guru
Odgovor
Napisal/-a maxus » 24. Jul 2007 ob 10:23
Korenje,ti pa kar doma ostani,na tem soncu so se zajci krepko razmnožili

-
korenje
- Model
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Napisal/-a korenje » 25. Jul 2007 ob 13:21
mene napadajo samo zajčice

-
maxus
- Guru
Odgovor
Napisal/-a maxus » 25. Jul 2007 ob 13:34
korenje napisal/-a:mene napadajo samo zajčice

pa ne se preveč brant

-
tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Odgovor
Napisal/-a tonimona » 25. Jul 2007 ob 13:47
korenje napisal/-a:mene napadajo samo zajčice

E ja, čakajo v vrsti, kot ob sobotah na Videžu (Kozini)

1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007
-
maxus
- Guru
Odgovor
Napisal/-a maxus » 31. Jul 2007 ob 12:07
Ma če je u Izoli kakšen od Gratela,je šikuro u Sansimoni ali na svetilniki jno toča noge u murji

-
oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
-
Kontakt:
Odgovor
Napisal/-a oyoy » 3. Avg 2007 ob 19:18
tesux, kakšna je prognoza za vas in nas? čez koliko let bomo uzrli svetlobo edine prave optike?
poln organ imam že tega vdsl-ja
p.s.
tisto še velja - najprej mi, potem tonimona?

-
tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Odgovor
Napisal/-a tonimona » 3. Avg 2007 ob 19:36
oyoy, brez fint.

1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007
-
Muki
- Faca
Odgovor
Napisal/-a Muki » 4. Avg 2007 ob 22:35
Saj nočem bit žleht, ampak v petek so mi T1-podizvajalci v bloku švasali optiko, po jaških na ulici sem jih gledal švasat že prejšnji vikend. Tako da mi delujejo kar kredibilne besede švasmojstra, da pelje steklena cevka v enem kosu od vrat mojega stanovanja do telekomove centrale. Rekel je tudi, da v centrali pravkar poteka montaža opreme.
Seveda sem še vedno prepričan, da gre za zaroto in pesek v oči in da T1 ni sposoben optike skupaj spravit v prihodnjih petih letih in da je edina prava optika gratel optika - ampak moram priznat, da tole deluje čedalje bolj resno.
Še dobro, da pri nacionalnem operaterju vztrajajo na pppoe-over-fiber - sicer bi se že bal, da bom moral menjat operaterja!
-
ghdgfdhsf
Odgovor
Napisal/-a ghdgfdhsf » 7. Avg 2007 ob 21:17
Vesele novice nekje sredi septembra se začne dogajat v Portorožu,Luciji in Piranu .(Govori se )
Izola zaenkrat preskočena zaradi(moja teorija) našega vrlega župana Klokota (mamicu mu) imam pa saj zadovoljstvo da se naračun nespo.župan iživljam na kolegu ki ga je volil

-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Odgovor
Napisal/-a T2_Delavec » 7. Avg 2007 ob 21:23
Hm, tole so pa dobre novice za Piran (moje rojstno mesto

), Lucijo, Portorož. Konec koncev so to precej bogati kraji, cene nepremičninam gredo v nebo. Kdor bo imel tudi Gratelovo optiko FTTH (edino pravo optiko) pa bo seveda še toliko bolj profitiral.

Optika 100/10
-
oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
-
Kontakt:
Odgovor
Napisal/-a oyoy » 7. Avg 2007 ob 21:45
to mi delaj

-
maxus
- Guru
Odgovor
Napisal/-a maxus » 8. Avg 2007 ob 22:12
tesux napisal/-a:Vesele novice nekje sredi septembra se začne dogajat v Portorožu,Luciji in Piranu .(Govori se )
Izola zaenkrat preskočena zaradi(moja teorija) našega vrlega župana Klokota (mamicu mu) imam pa saj zadovoljstvo da se naračun nespo.župan iživljam na kolegu ki ga je volil

Samo provajte pasat mimo Izle

..čem vam prebužnjat kabal da če puščat kurki žlafadur...