HDTV kanali
Re: HDTV kanali
Naivno predvidevam, da bi lahko dobil 1 HDTV signal in ne dveh, kajne? Kaj pa se med tem časom (torej gledanjem HDTV) godi s surfanjem po netu in drugim TV priključkom? Vse laufa ali vse šteka?
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
En HD program ti požge cca. 25mbit linije, zdaj si pa zračunaj koliko ti ostane za surfat!
V večini se HD na bakru ne jemlje, lahko pa probaš, pa če bo delalo je OK, če ne pa vrneš opremo in to vse skupaj za 4€ stroškov
V večini se HD na bakru ne jemlje, lahko pa probaš, pa če bo delalo je OK, če ne pa vrneš opremo in to vse skupaj za 4€ stroškov
- kakaroth
- Znanec
- Paket: 10 mega fiber, vse živo
- Kraj: Koper
Admiral napisal/-a:Zico4, thnx.
Pa veš morda, če starost električne napeljave v objektu kaj vpliva na zanesljivost zadeve ?
offtopic:
kot je že povedal....starost napeljave naj ne bi vplivala na prenos in zanesljivost. vpliva pa gotovo oddaljanost vtičnic med sabo, tko da na deklariran prenos po več sobah kr pozabi, sploh pa je zunanja omejitev števec, tko da če imaš več etaž v hiši in maš za vsako svoj električni števec....ne bo laufalo use skupaj
Takšne stvari je pač treba probat. Na različni mikro lokaciji oz. na različni električni napeljavi pač vse skupaj deluje različno.
Sicer pa je to že tretja generacija teh naprav, prva je šla do 14 Mbps, druga do 85 Mbps, ta najnovejša pa deluje do max. 200 Mbps! Realna brzina je (kot običajno) precej manjša in je seveda odvisna od precej faktorjev, kot so dolžina oz. razdalja, kvaliteta napeljave in pa od raznih motenj v omrežju...
Sicer pa je to že tretja generacija teh naprav, prva je šla do 14 Mbps, druga do 85 Mbps, ta najnovejša pa deluje do max. 200 Mbps! Realna brzina je (kot običajno) precej manjša in je seveda odvisna od precej faktorjev, kot so dolžina oz. razdalja, kvaliteta napeljave in pa od raznih motenj v omrežju...
Zadnjič spremenil Zico4, dne 25. Sep 2007 ob 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
- Paket: TV
- Kraj: Ljubljana
Ne ker je testno obdobje poteklo.VonArx napisal/-a:Mene zanima ali Vam dela Discovery HD??
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Torej, kako je sedaj z Discovery HD? A ga dobimo v ponedeljek (1.10.), magari za doplačilo, ali ne?
-
- Starešina
Da s 1.10.2007 bo navoljo za 4€ na mesec. Edino kar še nevem, če se bo dalo dobis skenirat in poslat po elektronski pošti.kokica2000 napisal/-a:Torej, kako je sedaj z Discovery HD? A ga dobimo v ponedeljek (1.10.), magari za doplačilo, ali ne?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
Ok se bo dalo to urediti z skeniranim dopisom po elektronski pošti?Navadni Nimda napisal/-a:Ne, ne bo s 1.10., verjetno s 1.11.
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
smo leta 2007 in menim da bi se take stvari morale dati nastavljati skozi t2 profil na spletni strani, ali celo preko STBja.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
Mislim, da je programska shema taka stvar, ki bi morala biti razgibana. Če ti za VOD ni treba pošiljati skeniranega dopisa po mailu, ne vidim vzroka..... S tem bi tudi vašo "večkrat spljuvano administracijo" dosti razbremenili....
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
SiOL (in drugi pobnudniki) imajo naročilo dodatnih storitev urejeno preko servisnih strani. Ne vidim razloga, zakaj bi moralo biti pri T-2 drugače (beri: slabše).