Optika v Kopru
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Optika v Kopru
Vem, da ga nekateri ne marajo, ampak če ne bi bil on župan, bi bil Koper še vedno prijetno srednjeveško mestece. 

Optika 100/10
Sem ti hotel samo povedat, da tudi gratel oz T-2 ni tako nedolžna ovčka kot se razglašate. Drugič raje prvo povej, da so prvi na lestvici kaki župani ali kaki kolegi itd in šele nato pol ostali uporabniki. BTW ampak to nima veze če maramo Popoviča ali pa ne. Saj ni njegova zasluga, če lahko kopljete po koprskem okolišu. Če že gledaš tako pol so za ta fenomenalen projekt zaslužni vsi župani v sloveniji.
-
- Starešina
Ne bo držalo - kar v Izolo poglej njihovega župana, tam nima čisto nihče optike. Pa v Celju je tudi podobno, pa še kje. 

Optika 100/10
To pa ne bo držalo. V Izoli je T1 optika 

-
- Starešina
Aha, T1 je lahko, T-2 pa ne. Klodovikočovnik se mi je malo zameril s takim očitnim favoriziranjem proračunskih veslačev. 

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Kloko in Popo izhajata iz istega političnega gnezda. 

-
- Starešina
V naši đamahiriji VSI izhajajo iz istega političnega gnezda, če smo lih precizni. 

Optika 100/10
Navadni Nimda:
Tukaj ne moreš govoriti o nekem favoriziranju kajti T1 ne rabi nekega blagoslova od župana.
Tukaj ne moreš govoriti o nekem favoriziranju kajti T1 ne rabi nekega blagoslova od župana.
-
- Starešina
Blagoslov od župana je že to, da se ovira T-2. Saj ni rečeno, da gre direktno. Vzvodov imajo tej faloti toliko, kot je zrnc peska na vseh plažah severne poloble.
Optika 100/10
Zgleda da ga niste dovolj podkupili kot Popoviča. On je malo bolj inteligenten kot koprski župan in grem stavit da ima tudi 2x višji IQ.
-
- Starešina
Kdo je pa govoril o podkupnini? A si bil spet na Cigaletovi v Ljubljani? Tam radi šimfajo čez T-2, ko jih pustijo do besede. Večinoma se pa bahajo, kako debele plave kuverte so dobili. 

Optika 100/10
Na zadnje ko sem bil na cigaletovi sem se kregal tako da ne mi zbujat spomine.
-
- Starešina
Stričko res da ima Popop optiko vendar jo ni imel prvi bolj verjetno nekje proti koncu je dobil datuma nebom pisla ker to ni tvoja stvar če pa je tvoj kolega na isti lokaciji kot popo potem pa imaš malo lenega prijatelja namreč naj obišče info točko pa bo tudi on imel optiko kot popo.shocK napisal/-a:Slišal sem ja kako to gre. Boris Popovič ima že "vašo" optiko. Kolega ki pa je nekaj hiš stran pa nima, tako da perfektno vem kako to gre.
Drugače pa ni bil prikloplje(popo) kot VIp oseba ampak kot navaden uporabnik poklican z strani monterjev in dogovorjen za določeno uro.Ti povem iz prve roke.
Bo držalo da je T-1 optika v Izoli koliko je dejansko priklopljenih v Livadah je pa vprašanje (pokliči HD na siol ali Telekom)shocK napisal/-a:To pa ne bo držalo. V Izoli je T1 optika
Tudi drži da še ni optike t-2 v Izoli vendar par jaškov in par metrov cevi pa je to drži 100%.Pomeni prihaja res počasi ampak sigurno .