Splošna debata o TV programih
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Re: Splošna debata o TV programih
AXN Adria, BBC Earth, Comedy Central Extra; kaj je z GINX TV, History 2, SciFi, RAI1 Sport, RAI2 Sport, bi lepo sedli po koncu sejma. Od T_2 pa niti glaseka
Kje pa imamo Arene?Bayern1 napisal/-a:ABA liga je tako in tako na arenah....tak da ne bomo nic zamudili, ce bo potreba po kaki tekmi....
Rakun Build, iVue dodatek ali pa cel kup drugih, ki imajo te Arene.Mauci napisal/-a:Kje pa imamo Arene?Bayern1 napisal/-a:ABA liga je tako in tako na arenah....tak da ne bomo nic zamudili, ce bo potreba po kaki tekmi....
A se že kaj ve glede BBC earth? Konkurenca ga ma pomoje že vsa.
Pa še, komu bi lahko predlagali za uvedbo podnapisov na kanalih Arte in Servus? Dokumentarci so res kvalitetni in bi jih precej več gledal(i), če bi bili podnaslovljeni.
Pa še, komu bi lahko predlagali za uvedbo podnapisov na kanalih Arte in Servus? Dokumentarci so res kvalitetni in bi jih precej več gledal(i), če bi bili podnaslovljeni.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:

niti vsi dokumentarni za katere operaterji plačujejo mastne pare nimajo še vsi, tko, da me tole ornk skrbi, da bo kaj iz tega...
sem pred časom ugotovil, da ima srbska Nova samo dokumentarce in to odlične, tudi nemške i pošto mi srpski nije probljem tu i tamo nešto pogledam

Zadnjič sem gledal NY Central park...zelo lepoooo bogami

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Hvala za info, bom za štos malo povprašal.atepej napisal/-a:petra.beneder@servustv.com
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
In zakaj bi servus, televizija, ki je usmerjena na nemški in avstrijski trg, investiral v slovenske podnapise? In arte, ki je nemško-francoska kooperacija?
Prevajanje ni zastonj in tega se ne lotiš zaradi trga, ki te sploh ne zanima. Poleg tega najbrž za mnoge oddaje sploh nimajo pravic za slovenski trg...
Prevajanje ni zastonj in tega se ne lotiš zaradi trga, ki te sploh ne zanima. Poleg tega najbrž za mnoge oddaje sploh nimajo pravic za slovenski trg...
Plačaš 100, dobiš 90.
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Kanak A in Pop tv ugasnejo 16.1.2017 v Mux-c. Razlog je da bojo s tem privarčevali 100.000 eur. Tako sem bral v žurnalu. Link današnjega članka http://www.zurnal24.si/pop-tv-in-kanal- ... nek-280676
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Celse. V članku je tako napisano. Nas na t2 to ne bo takoj doletelo, ker je sedanja pogodba med t2 in Pop tv še veljavna. Najprej bo prizadelo to uporabnike Siola, Telemacha in ostalih operaterjev. Naročnina bo 5 eur mesečno.Naročniki kabelskih operatejev naj nebi imeli možnosti, da se sami odločajo o naročnin teh dveh programov. Zaradi tega se nam bojo položnice povišale za 5 eur.