Splošna debata o TV programih
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Re: Splošna debata o TV programih
Ampak govori se da hočejo za POP in A 5€ na vsak priključek. S 7€ po naročniku paketa ne bodo pokasirali kar želijo. Pa še reklamarji jim bodo ušli.
Kakšen % priključkov cca. ima Voyo sploh naročen?
Kakšen % priključkov cca. ima Voyo sploh naročen?
-
- Legenda
hope so.
Naj kar gredo po "svoje" 

Ker se nam že bližajo novoletni prazniki me zanima ali je kaj možnosti da se kmalu v shemi pojavi še edini preostali Sportklub ki nam manjka - torej Sportklub HD?! 

vseh 5 kanalov je že sedaj v paketu in se jih da gledat preko spleta.atepej napisal/-a:Nič ni treba spreminjat, je že vse narejeno. Samo, Kanal A; POP TV; BRIO; OTO in KINO se dajo zraven pa bo. Cena je pa 7€ / mesec.
torej tudi če ponudniki ukinejo te kanale se jih bo še vedno dalo gledat.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Naj delajo na kvaliteti in ne kvantiteti.
Jaz ne rabim 5 programov tipa pop ali kanal a ali planet tv... 2 sta po moje maximum za nas. Pa še en filmski in en otroški in je to to...
Jaz ne rabim 5 programov tipa pop ali kanal a ali planet tv... 2 sta po moje maximum za nas. Pa še en filmski in en otroški in je to to...

- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
POP TV si naj da še en O zraven pa bo dobil najboljše ime glede na "kvaliteto" programa 

a pol bi bil pa POPO TV[WINKING FACE]atepej napisal/-a:POP TV si naj da še en O zraven pa bo dobil najboljše ime glede na "kvaliteto" programa
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
vse kaže da se operaterji med seboj ne bodo zmenili nič in morebitno povišanje cen bo najbolj udarilo manjše ponudnike... ti bodo končno klecnili in prodali vse skupaj Velikim ali pa bodo morali zmanjšati število zaposlenih... Branko se ni ujel v zanko in je izkoristil najboljši trenutek za povišanje dobička
op op pop

op op pop

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
-
- Legenda
Torej imajo veliki dosti profita in bodo na ta način manjše poskušali spraviti na kolena. fuj, je pa tak "biznis" dandanes
Res noben ne upa tega poop-A ven vreči? Ali nobenemu nič ne smrdi? Saj folku tud ne diši tolk kolker se nekateri delajo, da jim brez živeti ni in je bila cela kampanija, ko ni bilo HD.? Sedaj pa se morda gleda par minut dnevno ali pa še to ne. Mali naj pač zadevo dajo v poseben paket ali na OFF. Druge ne bo. Zaradi poop-A biznis zapret. Brrrrrrrr
Pri nas penzion "štuk" tudi to kdaj gleda, no realno spi zraven raklem. A bosta raje za podlago za spanje imela kaj drugega kot plačala.
Res noben ne upa tega poop-A ven vreči? Ali nobenemu nič ne smrdi? Saj folku tud ne diši tolk kolker se nekateri delajo, da jim brez živeti ni in je bila cela kampanija, ko ni bilo HD.? Sedaj pa se morda gleda par minut dnevno ali pa še to ne. Mali naj pač zadevo dajo v poseben paket ali na OFF. Druge ne bo. Zaradi poop-A biznis zapret. Brrrrrrrr
Pri nas penzion "štuk" tudi to kdaj gleda, no realno spi zraven raklem. A bosta raje za podlago za spanje imela kaj drugega kot plačala.
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Nadaljevanje o Pop tv ju http://www.zurnal24.si/pop-tv-in-kanal- ... nek-280603
-
- Uporabnik
- Paket: oranžni diamant
Živjo,
zanima me tisti,ki imate veze pri T-2, če je možno,da se SERVUS TV preklopi zdej nazaj na avstrisko verzijom,zdej ko je konec sezone moto GP.
Da lahko gledamo ligo Ebel.
zanima me tisti,ki imate veze pri T-2, če je možno,da se SERVUS TV preklopi zdej nazaj na avstrisko verzijom,zdej ko je konec sezone moto GP.
Da lahko gledamo ligo Ebel.
-
- Uporabnik
Ali tisti, ki gledate redno sportklub opazite, da se zna dogajat da slika včasih malce zašteka, zakocka? Ali je to samo pri men. Ponavadi gledam premier league za vikend in se zna to zgodit.