To zadnje ne drži, ob izklopljenem napajanju Arrisa se receiver ne vklopi, utripa pa zelena lučka na daljincu (ne vem, kaj to pomeni).
Pri ponovnem vklopu napajanja se pojavi meni Znova zaženi, Factory reset, Standby. Včasih se to po izklopu napajanja ni pojavljalo.
Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300
Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300
Pridružen 15. Avg 2006
-
raceboy
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant HBO (Optika)
- Kraj: Brkini
kaj stare sprejemnike lahko kar zamenjam za tega novega ? ali mora biti star pokvarjen ?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Lahko, pokliči v poslovalnico če je zaloga.
Danes sem zamenjal vmesnik iz VIP5305 na VIP7300. Ker je pri meni vseh daljincev za vse moje naprave preveč, imam Logitechov univerzalni daljinec, ki hkrati krmili štiri naprave. Pri VIP 5305 je vse delovalo OK, sedaj pri VIP3700 pa se pojavi težava, ko z enim gumbom na daljincu izklopim vse naprave. Najprej se vse naprave izklopijo, nato pa se tv (Samsung) spet prižge in slika iz boxa se predvaja naprej, kot da sploh ne bi bil ugasnjen. Pri izklopu pravilno zasveti rdeča lučka in taka tudi ostane, pri tem pa se program na tv-ju še naprej predvaja - kljub temu, da izgleda, kot da je TVbox izklopljen (ker sveti rdeča lučka). Če na originalnem daljincu pritisnem gumb za vklop/izklop, se lučka na TVboxu spremeni v modro in slika se brez motenj še vedno predvaja na TV-ju. Ali mi lahko kdorkoli poma pri tej zmešnjavi oziroma, kako bi lahko to popravil?