Danes sem klical na Telekom, in mi je peba reku, da bo Maja verjetno že pol Celja imelo optiko. Optika se hitro gradi, na Novi vasi, kjer majo tt nove bajte,... Djte še malo južneje v center no
no, da malo obudim, govoril sem z gospodom Župnikom, ki je pri Turnšek zadolžen za optiko. Na Otoku se pospešeno dela na tem, vendar bomo lastniki hiš morali počakati še kakšno leto. najprej so bloki na vrsti
Jaz imam eno vprašanje glede tega. Na vhodu našega bloka je nalepljen listek, kjer je obvestilo da bodo...blabla...pač da bodo nadaljevali s polaganjem optike v naši soseski (Opekarniška), ampak kaj ko je spodaj podpisan Turnšek. Zdej me pa zanima...če je to Turnškova optika, bo potem on upravljal z njo in ponujal dostop do interneta preko nje ali kako? Ker v tem članku piše, da bo "opevani T2 prišel v Celje z optiko (šele) do konca leta". Joj, jaz res ne bi čakal tako dolgo glede na to, da imam kable že pred nosom! A bo T2 potem tudi Turnškovo optiko uporabljal ali kako?
Hvala za vse odgovore in LP!
Če prebereš moj post vidiš na kaj sem ciljal. Ti pa si odgovoril sam to da si na eno stran dal en post
Mene zanima kaj veš glede optike v Celju?
A bo Gratel gradil novo (tretje optično omrežje) ali pa bo T2 potekal po Turnškovi optiki?
Kdaj bo bila torej T2 optika na voljo?
Seveda daš neuradne informacije, sej je neuradni forum, tako da nima noben šef kaj da "serje"
Čemu pol neuradni forum, če ne smeš niti neuradnega nič povedat?
Zakaj se ne sme povedat? Ker bo konkurent, ki že ima optiko napeljano in jo trži, izvedel kdaj bo optika T2?