PVR ali nPVR
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Re: PVR ali nPVR
Mislim da so že prevečkrat prestavili tako da če sedaj spet prestavijo je potem vse to samo nategovanje uporabnikov. Glede na to, da je pred kratkim NN povedal, da ga testira že par tavžent uporabnikov in da dela vse lepo in prav mislim, da bo v kratkem res na voljo.
-
- Faca
- Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV
- Kraj: Škofja Loka
Upam, da res..
Po parkrat na dan preverim forum ali TV, če me je T-2 že razveselil s PVRom. Pravzaprav nevem koga se čaka, če testerjem deluje odlično..
Po parkrat na dan preverim forum ali TV, če me je T-2 že razveselil s PVRom. Pravzaprav nevem koga se čaka, če testerjem deluje odlično..

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Faca
Za naročnika trojčka (internet, TV, telefonija), brezplačno?Navadni Nimda napisal/-a:Čaka se še ene par stvari, med drugim tudi cena še ni znana.

A bo zneslo do 31ga, NN?

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Nope, mi nimamo nategovalskih cenovnih modelov. Vsaka storitev ima jasno izraženo ceno.
Nimam še nobenih podatkov, tudi datumov ne. Menim, da najpomembneje kljub vsemu velja in to je, da zadeva spodobno dela tudi pri obremenitvi.

Nimam še nobenih podatkov, tudi datumov ne. Menim, da najpomembneje kljub vsemu velja in to je, da zadeva spodobno dela tudi pri obremenitvi.
Optika 100/10
- mahi
- Legenda
Seveda, nategujete pa drugače uporabnike. In to z obljubami, za katerimi potem ne stojite.
Ta PVR obljubljate že več kot eno leto in zdaj, ko je prišel trenutek, ko bi ga morali ponuditi glede na vaše obljube rečeš da nimate ne še cen, ne datumov. Torej nimate ničesar. Kaj to pomeni? Se bo spet postavil nov datum recimo do konca drugega triletja? Ali še bolje kar do konca tega leta?
Naj še kdo reče, da Siolov PVR ni uporaben?
Ta PVR obljubljate že več kot eno leto in zdaj, ko je prišel trenutek, ko bi ga morali ponuditi glede na vaše obljube rečeš da nimate ne še cen, ne datumov. Torej nimate ničesar. Kaj to pomeni? Se bo spet postavil nov datum recimo do konca drugega triletja? Ali še bolje kar do konca tega leta?
-
- Faca
Sedaj pa tudi sam počasi izgubljam vero v T-2. Na delovanje sicer nobenih pripomb, linija stabilna, NN in Malkec pomagala ogromno, a vendar...mahi napisal/-a:Seveda, nategujete pa drugače uporabnike. In to z obljubami, za katerimi potem ne stojite.
Pravzaprav se je začelo s SiOLOvim vklopom HBOja. Takrat sem mislil, da T-2 pripravlja protiudarec. Pa se ni zgodilo nič. Naenkrat se nekaj premakne v sferi športnih kanalov, dobimo SportKlub Slovenija in SportKlub+. Veselim se, pa mi v naslednjih dneh izgine nasmeh iz obraza, ko osovraženi SiOL dobi ŠportKlub. Tako nas premaga po filmski kot športni ponudbi. Pa sem vseeno še verjel, da bo T-2 pripravil presenečenje s PVRom, ki bo za razliko od nedelujočega SiOLovega, vreden svojega imena. Pa očitno zopet nič, spet se bo datum premaknil in spet bomo uporabniki izviseli.
-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Imam občutek, da bi bilo najbolje, da NavadniNimda ne bi nič napisal na forum in vzbujal pričakovanj.
Potem bi bili pa vsi mokri ko bi "nepričakovano" kej ven prišlo
Nič ni nepričakovano, v tem je štos.
Potem bi bili pa vsi mokri ko bi "nepričakovano" kej ven prišlo

Nič ni nepričakovano, v tem je štos.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
- mahi
- Legenda
Se popolnoma strinjam s tabo. nepričakovano bi bilo nekaj kar ne ponuja nihče. To, kar ponuja konkurenca pa je vse pričakovano tudi na T-2.
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Bomo videli, upam da še do Junija. Glede na "tisoče" testerjev pa mi je čudno, da ni noben naredu kakega opisa na forumu. Edino če imajo vsi kak NDA podpisan. 

HulaHop naokrog!