TV kanali za doplačilo
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: TV kanali za doplačilo
NN a bo opcija plačljivih programov pred poletjem oziroma, če že sploh kaj delate na tem (pridobitev kanalov).
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne bo še do 1. maja, bo pa pred poletjem, torej enkrat maja. Brez panike, prosim!
Optika 100/10
panika je že cel mesec 
sam radi bi vedli kaj za boga bomo dobili....

sam radi bi vedli kaj za boga bomo dobili....

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
In potem bom maja namesto, da bi hčerko vozil po sončku doma sedel in bulil v TV 

hvala bogu da nimam hčerke
(sem vedu da se impotenca nekje tud obrestuje
)

-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Jaz imam pa vprašanje ali boste katere nove programe nudili tudi brez doplačila kot npr. konkurenca? Pa ne rečt, da bo še kakšen master zastonjNavadni Nimda napisal/-a:Ne bo še do 1. maja, bo pa pred poletjem, torej enkrat maja. Brez panike, prosim!

- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Ma kaj si od včeraj?kitl napisal/-a:In potem bom maja namesto, da bi hčerko vozil po sončku doma sedel in bulil v TV

- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Jaz upam (in verjamem) da bo glavna okrepitev na področju filmskega in športnega žanra. Seveda pa ne smejo pozabit tudi na dokumentarce 
Cena pa ne verjamem da bo kaj huda glede na to da T2 ne nabija (še) cen
NN zdaj pa že "zateži" pristojnim da v se v CE do konec maja priklopi optika T2, da lahk hitr naročim 2x HD TV
p.s. pa še namig, ki je ušel izpod prstov NN. HBO bo skor zagotovo...

Cena pa ne verjamem da bo kaj huda glede na to da T2 ne nabija (še) cen

NN zdaj pa že "zateži" pristojnim da v se v CE do konec maja priklopi optika T2, da lahk hitr naročim 2x HD TV

p.s. pa še namig, ki je ušel izpod prstov NN. HBO bo skor zagotovo...

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne vem, zakaj delate misterij in famo okoli teh programov. Itak bodo vsi, ki jih ima konkurenca. A kdo resnično misli, da je gromozansko velik trg (2 milijončka ljudi) zanimiv za desetine multinacionalk, ki bi rade prodajale raznorazne filmske vsebine in športne dogodke & dokumentarce, vse pa lokalizirano v slovenski jezik? Nehite biti naivni. Vsebine pridejo, kot rečeno precej kmalu. Morebiti bo pa tudi spet kaj takega, kar konkurenca ne zmore. Kdo bi vedel?

Optika 100/10
NN kaj pa z neplačljivimi programi, kdaj se bodo dodajali ti? Saj ne misli bit zdaj naenkrat vse plačljivo..še posebej ne npr. kaki programi, ki jih ima vsa konkurenca v stalni ponudbi (pa ne mislim s tem na razne Tv Maribor itd.). To me zanima, sem namreč mnenja da v stalni ponudbi manjka še marskikaj.
Jasno mi pa je, da bo, če bo, HBO plačljiv. Tudi za kaki drugi super dragi program mi je jasno, pa za HD itd. Ne pa kar vse povprek. Saj verjetno tako mislite tudi vi ...Hvala.
lp
Jasno mi pa je, da bo, če bo, HBO plačljiv. Tudi za kaki drugi super dragi program mi je jasno, pa za HD itd. Ne pa kar vse povprek. Saj verjetno tako mislite tudi vi ...Hvala.
lp
vi kr govorte pa piste, da dajo placljive programe! in boste vidl, zdj bojo dal sam placljive c c c mal ste smesni usi skp 

A bo kaj za trojčke ugodnosti al ne ? Bilo bi fer od vas T2 !
Ja, T-2, ker ste tako dragi na sploh, da hočemo še nižje cene!
[/sarkazem]

-
- Navdušenec
- Paket: 10/2 + IPTV + IPTEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
NN kaj ko bi vi naročili tv paket pri total tv (tiste kanale ki bi jih dobili pri total tv in jih imate že zdaj v programski shemi, bi vrgli dol) in t-2 jeva tv bi imela nekje 650 kanalov.
Na T-2 sem spravil že 1250 uporabnikov