Programi na Siol-Tv , ki jih (še) ni in ni na T-2

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Scofield
Znanec
T-2: Že imam
Paket: 8/1 + tel. (čakam Športklub)

Re: Programi na Siol-Tv , ki jih (še) ni in ni na T-2

Odgovor Napisal/-a Scofield » 15. Nov 2007 ob 14:18

Kateri avto pa vozi g. Paško, da mu ga prekrijem z nalepkami od Šport kluba. :twisted:

Jaka
Starešina
T-2: Še nimam
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Jaka » 15. Nov 2007 ob 14:47

Scofield napisal/-a:Kateri avto pa vozi g. Paško, da mu ga prekrijem z nalepkami od Šport kluba. :twisted:
Gospod Paško ne vozi avta.

Uporabniški avatar
dhvala
Faca
Paket: 4/1 + 2 X Ip TV + 2 X Pstn
Kraj: Sp. Idrija

Odgovor Napisal/-a dhvala » 15. Nov 2007 ob 15:59

Eni ste pa prav razvajeni kot otroci. Veliko mest v nasi preljubljeni sloveniji , se danes nimajo moznosti , da bi imeali Adsl ali Vdsl internet ne pa se IPTV . Vidijo samo dva programa (pa se to snezi ) Slo1 in Slo2. Vi pa stokate, neprestano.
Mal bi se pa tudi kdaj zamislili. Vsi imate ali optiko ali pakete 8/1 in vec , mi pa lahko le sanjamo

Kje je pol pravica v tej ku....i (cenzura) sloveniji
LP dule

Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Nov 2007 ob 16:12

Zato pa imajo možnost Total TV, kjer vidijo več kot mi na Ip Tv :mrgreen: Tako, da izgovor iz dvemi programi ne vzdrži.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
dhvala
Faca

Odgovor Napisal/-a dhvala » 15. Nov 2007 ob 16:26

Lahko se je delati norca :( , vidim da ne ves kako to zgleda. Prav rad bi te postavil na mesto kjer bi surfal se na 56k pa se to bi ti delalo v najboljsih pogojih kje do 28k. Je veliko mest ki vidijo en ali dva program, no pri nas vidimo tri in tretji je coper capodistrija ( totalna buzara od programa).
Sem pa tudi prav tako jaz za nove programe :D
Ne bom se dajal s teboj, ka nima niti vica samo tako je
LP dule

Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Nov 2007 ob 17:14

Saj ti govorim nabavi Total TV pa boš imel veliko programov pa še boljšo shemo kot jo imamo mi na IP Tv. nič se norca ne delam.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
dhvala
Faca

Odgovor Napisal/-a dhvala » 15. Nov 2007 ob 17:33

Ok, zajebal nisem videl Total tv, samo je se kar drazja varjanta-mislem mesecno

CENE MESEČNE NAROČNINE ZA PAKETE
Total TV 1 15,9 EUR
Total TV 2 17,9 EUR
HBO 7,9 EUR
Club X* 3,9 EUR

Sem pa tudi jaz za HBO, mogoce bo ko bo (no je ze) konkurenca prehuda!
LP dule

Slika

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 15. Nov 2007 ob 20:02

No, če se malo poigramo z cenami. T-2 ponuja svojo IPTV 12€ na mesec, navaden STB 14€ za HD STB, za kar je se meni zdi je programska shema absolutno upravična in dovolj kvalitetna, to trdim z veliko zagotovostjo in tu T-2 absolutno pohvalim!! Pri SiOL TV ponujajo stvar za 20,00 EUR+ obvezno vezavo za 24 mesecev in tu smo jih absolutno uporabnki T-2 povozili, tu T-2-ju "kapo dol" in trdim, da je "naša" shema boljša od Siolove, kakorkoli že! Problem pa nastane potem in sicer naša shema se ne posodoblja, vsaj letos se ni razen NASN bi tu izpostavil CN in Hallmark je Siol imel že prej. Ter dejstvo, da so t.im. trojčki pri Siolu nagrajeni z HBO.... pri "nagrade" za Trio ni v tem je problem! Sedaj upam, da sem bil dovolj jasen in da ne bo potrebnih kakih "korenin", mi uporabniki smo rekli ponudite nam dodatne plačljive pakete, če drugače ne gre, toda to se ni storilo, zato morda sedaj malo "jamramo" in to je vse!!!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
dhvala
Faca

Odgovor Napisal/-a dhvala » 15. Nov 2007 ob 20:33

Ta stvar bi bila zelo dobra in spremljiva za nas uporabnike in tudi za sam T-2.
V sami ponudbi interneta so ne samo hitrejsi ampak tudi cenejsi, sedaj gli na programski shemi pa mal skripljejo, ampak imam se zmeraj zaupanje v njih, samo so zmeraj vsi tako skrivnostni v vsaki stvari, preden dajo kaj na trg.
LP dule

Slika

Jaka
Starešina
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Jaka » 15. Nov 2007 ob 20:40

VonArx napisal/-a:No, če se malo poigramo z cenami. T-2 ponuja svojo IPTV 12€ na mesec, navaden STB 14€ za HD STB, za kar je se meni zdi je programska shema absolutno upravična in dovolj kvalitetna, to trdim z veliko zagotovostjo in tu T-2 absolutno pohvalim!! Pri SiOL TV ponujajo stvar za 20,00 EUR+ obvezno vezavo za 24 mesecev in tu smo jih absolutno uporabnki T-2 povozili, tu T-2-ju "kapo dol" in trdim, da je "naša" shema boljša od Siolove, kakorkoli že! Problem pa nastane potem in sicer naša shema se ne posodoblja, vsaj letos se ni razen NASN bi tu izpostavil CN in Hallmark je Siol imel že prej. Ter dejstvo, da so t.im. trojčki pri Siolu nagrajeni z HBO.... pri "nagrade" za Trio ni v tem je problem! Sedaj upam, da sem bil dovolj jasen in da ne bo potrebnih kakih "korenin", mi uporabniki smo rekli ponudite nam dodatne plačljive pakete, če drugače ne gre, toda to se ni storilo, zato morda sedaj malo "jamramo" in to je vse!!!
Preberi si izjavo na tej strani http://www.alter.si/tabla/showflat.php? ... =0&fpart=3 šifra objave je #109953

DaG1
Znanec

Odgovor Napisal/-a DaG1 » 15. Nov 2007 ob 22:20

Kaj je zanimivega na tej izjavi?

von arx@: ti si padel na glavo.

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 16. Nov 2007 ob 00:10

Jaka napisal/-a: Preberi si izjavo na tej strani http://www.alter.si/tabla/showflat.php? ... =0&fpart=3 šifra objave je #109953

Ne vem, kaj ima ta izjava veze z mojim besedami še enkrat, da malo poenostavim: sedanja shema na IPTV je za primerjavo cene in kvalitete zadovoljiva, problem pa je da se ne posodablja, če drugače ne gre v dodatnih plačjivih paketih, konec koncev obljuba T-2-ja je bila, da bodo po rezu, kanalov te kanale nadomestili novi boljši a se to ni zgodilo. T-2 je obljubljal, da bo vedno kar se tiče IPTV korak pred konkurenco, kar drži v bistvu samo pogojno in sam sem podal samo skepsko npr. zakaj tudi T-2jevci tisti, ki imamo tri pakete ne moremo imeti tudi HBO? Če je razumeti predstavnika za TV pri T-2 (Paška če se ne motim), da se T-2-jeva shema sploh ne bo dopolnjevala je to slabo. Ne vem, kaj pa imajo sporočila Nimde o Arte HD in BBC HD veze s tem, kar sem jaz pisal tam gori. Nekateri uporabniki si želimo vsaj plačjivih paketov v katerih bo šport( pri vseh 130+ kanalih si na T-2 ne moreš ogledati vsakteden ligaške tekme v LA Ligi, ITA., Nemški ligi toda to smo že 1000× napisali in še bi lahko našteval) in kjer bo vsak lahko odločil kaj bo vzel in to tistih, ki so gledajo na tale "drobižek" in takih je kar veliko "tepejo po prstih", če bi T-2 povečal naročnino zaradi posodobitve tv sheme ne bi popolnoma nič prizadelo, vsak bi vzel kar bi želel.- Nihče nikogar ne kritizira toda T-2 je dajal obljube, ki pa si jih ne drži!!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 16. Nov 2007 ob 06:50

NN, tebe je pa po vseh forumih dost... očitno pa še najmanj poveš na temle.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

flier
Model

Odgovor Napisal/-a flier » 16. Nov 2007 ob 20:23

VonArx: mesas jabolka in hruske, cena 20EUR je pri Telekomu za samostojno storitev TV. Za primerjav je pri T-2 cena za paket TV+telefon 22EUR, ustrezen paket pri Telekomu Duo Fon TV pa je prav tako 22EUR.

ally12
Nadebudnež
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 16. Nov 2007 ob 22:28

Mogoče bo malo offtopic...

Zdi se mi, da je T-2 čakal rezultate volitev. Ker se očitno vidi, da bo/je T-2 brez takšne podpore oblasti, kot jo je imel od zadnjih parlamentarnih volitev, tudi niso želeli preveč tvegati. In zato tudi v bližnji preteklosti ni bilo kritičnih vlaganj. In jih verjetno še nekaj časa ne bo (če upoštevamo kitlove poste z izjavami g. Paškota). To pomeni, da bo konkurenca še bolj napredovala, mi bomo pa edino z NASN mahali.

Verjetno je prisotna tudi janševska taktika kaznovanja volivcev, ki so se prejšnjo nedeljo upali narobe obkrožati.

Mislim, da sem enkrat to vprašanje že postavil. Sedaj v primerni temi ne morem, ker je zaklenjena. Odgovora ni bilo, vsaj ne jasnega. Kaj je z NASN2?
Slika

Odgovori