Imam vprašanje malo mimo teme in sicer sem zasledil, da je kar nekaj napisano o gigaset centralah. Smo lastniki starejše bazne postaje gigaset 2060 na katero imamo vezanih 6 brezžičnih slušalk, mislim da so comfort 3000, en brezžični vrvični aparat T2000 in fax aparat. Razpeljane imamo 4 številke (MSN-je).
In sedaj težava, do sosednje hiše nam vleče le aparat T2000, ker pa smo se malo razvadili bi rad imel v sosednji hiši brezžično slušalko.
Že nekaj časa imam v rezervi še eno bazno postajo gigaset 2060 ter tudi bazno postajo gigaset 3070. Torej v sosednji hiši bi priklopil še eno bazno postajo in tako razširil obseg brezžičnega delovanja. Kljub navodilom in kar nekaj brezupnim poskusom še nisem uspel povezati obeh baznih postaj v funkcionalno delovanje. Slušalko normalno povezem na drugo bazno postajo z enako interno številko kot na prvi in MSN-jem, vendar ob klicu od zunaj noče zvoniti. Ali pa je mogoče potrebno tudi v drugo bazno postajo pripeljati kabel z linijo ?

Če ima kdorkoli kašen uporaben link ali pa izkušnje z nastavljanjem večih baznih postaj se priporočam.
Sicer pa že okoli leta dni čakam na ponudbo s strani T-2-ja glede telefonije. Ogledali so si stanje me še enkrat kontaktirali in to je tudi vse.
Z internetom sem zadovoljen, s TV-jem komsi-komsa, telefona pa si glede na vse skupaj, niti ne bi upal prenesti na T-2.