Tole je povsem nekorekten odgovor, saj nikjer nisem trdil, da ima T2 višje cene od konkurence. Trdil sem, da konkurenca v cenikih nima postavke, preko katere uporabnikom avtomatično zaračunava ob prekinitvi pogodbe (kar je podobno kot vezava za nedoločen čas!). In to trditev sem podkrepil s ceniki.Hevidi napisal/-a:Kakšno grdo zavajanje!
Telemach ima skoraj vse postavke na ceniku dražje, recimo računa montažo digitalnega sprejemnika, kar je res![]()
Amis, kot je bilo ugotovljeno, računa tudi priključnino pod določenimi pogoji, ostale postavke praviloma dražje, recimo ponovni vklop neplačnika; pri T-2 za četvorčka računamo manj, recimo![]()
Siol, pa to verjet ne morš, da si dal kot primerjavo, saj računajo za vzpostavitev priključka s TVjem kar 115€![]()
Tuštelekom ti računa kilometrino pri odpravi napakpa recimo selitev priključka 63€, pri nas je to 20€ (če upoštevamo strošek preklica)
![]()
Bodimo korektni, celokupno gledano je T-2 še vedno je daleč cenejši kot konkurenca, kar dokazujejo računi, ki jih vsak mesec izdajamo.
Tvoje pisanje o montažah sprejemikov, priključninah TVjev, kilometrinah itd. nima z mojim vpisom nobene veze. Tako da je tista o grdem zavajanju malo bosa.