Sem rešil in to me je že enkrat "zafrknilo", samo sem že pozabil. V predpomjenju WMC je imelo še vedno star EPG. Sedaj dela. Se pardoniram, če sem sprožil kako panikowebmaher napisal/-a:meni vse dela tko kot mora... nekje morš verjetno spremeniti al kako... še komu ne dela pravilno?
Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)
- Gizoman
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
- Kraj: Postojna
Re: Vse o EPG-ju in HTPC (MediaPortal, DVB Viewer...)
-
webmaher
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Krasno, Vse tako kot mora biti 
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
- veiztex
- Nadebudnež
- Paket: Optika 10/10
- Kraj: Ljubljana
Najbrz ne beta verzije...
Beta je včeraj prišel.
Beta - stabilna verzija.
Beta - stabilna verzija.
-
webmaher
- Starešina
- Kontakt:
@kitl in njegova Alfakitl napisal/-a:Si pa maol pozen ga imam že 2 meseca
-
webmaher
- Starešina
- Kontakt:
MashUp SportsDEvil dela OK ali ne?kibtu napisal/-a:Beta je včeraj prišel.
Beta - stabilna verzija.
Dej ga malo muči pa če ga ne uspeš sesuti javi
Menda naj bi bil preklop zdej hitrejši pa bi malo sprobal Telesmeh
Sem bil v službi do zdaj. Bom malo probiral.
-
webmaher
- Starešina
- Kontakt:
ornk ga navij, da vidimo, če se splača Beto ganjat 
Hja ... probal ... hmmm ... revolucije glih nisem videl.
Probal PVR simple client, SportsDevil, Navi-X, Mashup, Yfty, Genessis ... na začetku mi je enkrat zmrznil pri PVR in enkrat pri Mashup. Se je verjetno v ozadju še updaital (Mashup). Vsi tile programi delajo. Nisem opazil nobene povečane hitrosti pri preklapljanju pri PVR.
Za gledanje spletnih vsebin je program lušten.
Za gledanje iptv pa ... he he he ... Kodi ne pride blizu Multicast TV-ju. Vizualna podoba vmesnika je super, ampak preklapljanje pa ni njegova boljša stran. Sem testno preklopil audio sled pri enem filmu (iptv) ... in čakal kakšnih 7 sekund, da je spet prišel glas. Ajajajaj.
Probal PVR simple client, SportsDevil, Navi-X, Mashup, Yfty, Genessis ... na začetku mi je enkrat zmrznil pri PVR in enkrat pri Mashup. Se je verjetno v ozadju še updaital (Mashup). Vsi tile programi delajo. Nisem opazil nobene povečane hitrosti pri preklapljanju pri PVR.
Za gledanje spletnih vsebin je program lušten.
Za gledanje iptv pa ... he he he ... Kodi ne pride blizu Multicast TV-ju. Vizualna podoba vmesnika je super, ampak preklapljanje pa ni njegova boljša stran. Sem testno preklopil audio sled pri enem filmu (iptv) ... in čakal kakšnih 7 sekund, da je spet prišel glas. Ajajajaj.
-
webmaher
- Starešina
- Kontakt:
Navi-X, Yfty, Genessis ...a to so add oni, ki jih dodaš tko kot MashUp pa SportsDevil... preklapljanje pri IP TV je že sedaj hitro in hitreje mislim da ne gre, vsaj kar sem jaz sprobal... point je kabelski in satelitski preklop... tu je največji problem, ki kot sem prebral ga bodo poskušali še izboljšati... če jutri najdem čas vsekakor sprobam pa kar bo bo...
te dni sem malo gledal filme in serije prek MashUpa in je vse šlo gladko pri filmih, tudi 3D tip top, le dvaX sem imel probljem pri eni seriji, in je blo treba čakat po kako minuto da se je buffer napolnil... to se zgleda strima direktno kot vse kaže, saj če pritisneš pavzo in počakaš recimo 10 minut pol ni nič drugače... menda obstaja možnost da si zloudaš ampak pol to ni več to
Liga prvakov simulcast od FOX Soccer plus tudi danes dela OK, sam škoda ker nikjer ne dobim v HD
te dni sem malo gledal filme in serije prek MashUpa in je vse šlo gladko pri filmih, tudi 3D tip top, le dvaX sem imel probljem pri eni seriji, in je blo treba čakat po kako minuto da se je buffer napolnil... to se zgleda strima direktno kot vse kaže, saj če pritisneš pavzo in počakaš recimo 10 minut pol ni nič drugače... menda obstaja možnost da si zloudaš ampak pol to ni več to
Liga prvakov simulcast od FOX Soccer plus tudi danes dela OK, sam škoda ker nikjer ne dobim v HD
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
webmaher na kateri platformi to gledaš? Zanima me zaradi 3D, ker ga meni Android box ne prikaže pravilno.
Ps
Sem si zdaj naložil tale Kodi14 Beta pa je popolnoma enak tistemu katerega imam jaz že 2 meseca.
Ps
Sem si zdaj naložil tale Kodi14 Beta pa je popolnoma enak tistemu katerega imam jaz že 2 meseca.
-
webmaher
- Starešina
- Kontakt:
vizualno je enak..ostalo pa ziher ne...veš da je tale beta bolj stabilna kot tvoja alfa 
Enx mam W7 pa 27 inčni delovni monitor oz. TV.....v dnevni pa HTPC z W8 64 bitni pa LG 55 inčni TV....
Enx mam W7 pa 27 inčni delovni monitor oz. TV.....v dnevni pa HTPC z W8 64 bitni pa LG 55 inčni TV....
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ja OK, ker meni na Androidu pri 3D naredi take črne pasove na desnem in levem robu.