Predlogi za TV programe (stara tema)

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
flier
Model
T-2: Še nimam

Re: Predlogi za TV programe

Odgovor Napisal/-a flier » 31. Avg 2007 ob 20:20

HBO na SiOL TV ze oddaja na kanalu 49. :)

Uporabniški avatar
Simi
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a Simi » 31. Avg 2007 ob 21:29

Nimda kaj pa mi T2-jevci, ki imamo vse tri storitve( telefon,internet,televizija)ali tudi lahko pričakujemo kakšno ugodnost za naročitev na trojček. BIlo bi lepo od vas ,da bi nam omogočili kaj podobnega kot Siolovcem.Mislim, da si to zaslužimo saj plačujemo kar visoko naročnino.Zgledujte se po konkurenci. Malo se hvalijo in veliko pridobivajo.LP

Uporabniški avatar
VonArx
Model
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a VonArx » 31. Avg 2007 ob 21:41

Navadni Nimda napisal/-a:Haha! Nekateri fabricirajo govorice, da bo SiOL TV uvedel ŠportKlub. Neverjetno, kaj se vse na NETu ne najde! Slika
Kot prvo verjetno poznaš rek "ko mački stopiš na rep zamjavka" in prav to si potrdil s tem zgornjim, žal mi je da namesto, da bi odgovorili na izive konkurence butate v shemo lokalne tv postaje, seveda ni vam vseč, ker sem tukaj pisal nekaj kar gre, čez T-2 IPTV ampak to je odraz realnega stanja IPTV ponudbe, ki je iz dneva v dan slabša od konkurence in vam že pošteno "teče voda v grlo", če bi natančneje prebral bi videl, da sem napisal če se Siolovcem posreči še Sportklub+
, nikjer nisem napisal, da bo sem pa v medijih prebral, da se Siol dogovarja z načelem vzajemnosti za Športklub+ kanal, ki naj bi bil plačljiv. Seveda, takoj se je treba krohotati, kot pa odgovoriti konkurenci. Če se že na T-2 tako zelo zelo hvalite potem vsaj svojo nesposobnost, prizanajte pošteno drugače pa več kot očitno ne priznate porazov in vsak, ki nekaj pove po svoje je takoj posmehovanja vreden, kliče revolucijo tudi to sem prebral na tem forumu in ne vem še kaj samo zadovoljen sem, da tudi nekateri ostali forumaši, ki govorijo realno ne pa v izluzijah govorijo podobno!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 31. Avg 2007 ob 21:52

VonArx ta odgovor je letel na mene, kjer sem napisal, da Siolovcem sedaj samo še manjka Šport Klub in bodo na konju. Jah nič bomo pa od soseda potegnil UTP kabel pa spremljali Siol TV, če se ne bo pri nas nič primaknilo.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Simi
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a Simi » 1. Sep 2007 ob 08:45

Jutri ob 12.00 začne s programom ŠPORTKLUB + . Po vsej verjetnosti ga bodo lahko spremljali vsi gledalci pri vseh večjih kabelskih omrežjih. Mislim da se bo za vrnitev k njim odločilo kar veliko naročnikov, saj na T2 ni pričakovati niti ene različice obeh ŠPORTKLUBOV.Programa spadata med najboljše športne programe v Evropi in to je tehten razlog za to odločitev.LP

Uporabniški avatar
VonArx
Model

Odgovor Napisal/-a VonArx » 1. Sep 2007 ob 09:13

Simi napisal/-a:Jutri ob 12.00 začne s programom ŠPORTKLUB + . Po vsej verjetnosti ga bodo lahko spremljali vsi gledalci pri vseh večjih kabelskih omrežjih. Mislim da se bo za vrnitev k njim odločilo kar veliko naročnikov, saj na T2 ni pričakovati niti ene različice obeh ŠPORTKLUBOV.Programa spadata med najboljše športne programe v Evropi in to je tehten razlog za to odločitev.LP

Razočaranje na (ne) odgovor T-2 je kar veliko, počasi bo glede programske sheme treba priznati popoln poraz T-2-ja! V parih mesecih ni mogel zagotoviti niti enega željenega kanala s strani uporabnikov, nimamo ne nogometa, ne HBO ali FOX-crime-ja ozr. nekaj podobnega ne kulturnega kanala ne NBA in še in še bi lahko našteval konkurenca tudi tista IP TV pa to več ali manj že ima, žal!
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 1. Sep 2007 ob 09:37

Ne bit zayeban. :mrgreen: Za FOX Crime (in še ene par zaresnih kanalov) sem rekel, da bomo dobili, ko bo 100.000 gledalcev. Morebiti bo to že do konca leta, saj se številka korajžno povečuje. Pri sedanjem številu uporabnikov, pa bi prišla cena programov za enega uporabnika dražje, kot se dobi od naročnine. Torej bi T-2 delal z izgubo. To pa ni dobro, mar ne? ;-)
Optika 100/10

celloak
Legenda
Paket: Brezčasna optika 100/10

Odgovor Napisal/-a celloak » 1. Sep 2007 ob 09:53

VonArx: Na kurac mi greš. Kater IPTV ponudnik ima NBA in Fox Crime? Ne se izgovarjat, povej, prokleto sralo eno.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Uporabniški avatar
kitl
Administrator

Odgovor Napisal/-a kitl » 1. Sep 2007 ob 10:02

Fantje ne se kregati. Samo dejansko je treba priznati, da je trenutno Siol s programsko shemo daleč pred T2-jem. In povprečni ljudje, ki se odločajo za ponudnika jih zanimajo filmski kanali in športni. HDTV 80% ljudi sploh ne ve kaj je to in se za njih zdi to nepotrebna zadeva. Za to bo T2 mogel če bo še hotel privabljati nove TV naročnike resno spremeniti programsko shemo jo postaviti vsaj ob bok Siolovi ali pa jih celo prehiteti. Še dobro, da se je Siol zbudil saj se bo s tem verjetno čez čas tudi T2.
Slika

Lp, Kitl

voyager2
Legenda
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 1. Sep 2007 ob 10:35

Navadni Nimda napisal/-a:... ko bo 100.000 gledalcev. Morebiti bo to že do konca leta, saj se številka korajžno povečuje.
Dej lepo te prosim no...

mali-40
Legenda
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 1. Sep 2007 ob 10:49

kitl napisal/-a:Fantje ne se kregati. Samo dejansko je treba priznati, da je trenutno Siol s programsko shemo daleč pred T2-jem. In povprečni ljudje, ki se odločajo za ponudnika jih zanimajo filmski kanali in športni. HDTV 80% ljudi sploh ne ve kaj je to in se za njih zdi to nepotrebna zadeva. Za to bo T2 mogel če bo še hotel privabljati nove TV naročnike resno spremeniti programsko shemo jo postaviti vsaj ob bok Siolovi ali pa jih celo prehiteti. Še dobro, da se je Siol zbudil saj se bo s tem verjetno čez čas tudi T2.
Tako je kitl HDTV lahko spremlja le peščica ljudi,pa še to so bolj reklamni programi ki razen kvalitetne slike ne prikazuje kaj zanimivega,mi pa rabimo dobre filmske in športne programe.

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 1. Sep 2007 ob 10:58

Še vedno čakam in upam na najbolj zaželjen športni program v SLO. Ne bom mogel dolgo več z oglaševanjem T-2 privabljati novih uporabnikov.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
Idol
Znanec
Paket: brez časa
Kraj: Murska Sobota

Odgovor Napisal/-a Idol » 1. Sep 2007 ob 12:10

Da bi bil človek tiho in neb nič napiso. Ma dajte, kdo se iz koga norčuje.
Alllo vsi, ki odločate o programih na T2, poslušajte js mam 3 TV priključke naročene na T2-ju.
In morem povedat, da se nagibam h odpovedi in pristopu h SIOLU.
Kdo za božjo voljo bo tolko gledo razne čefurske in neke albanske kanale in neke slovenske lokalne postaje, katere sploh slike pošteno ne morejo oddajat-----> ViTel. Nekje pa meja more bit.
Folk, mislim na uporabnike, zahtevajo športne in filmske programe. IN KJE SO TI PROGRAMI ???
Za vse tiste, ki se več ne spomnite leta 1991 so šli iz nekdanje ex-yu, a zdaj pa bomo meli 1001 program (nekvalitetne) iz področja ex-yu.
Enga poštena športnega kanala pa ne ????????????????????????????????????????????????

Pa ne mi pisat, v stilu "za začetnika si glasen" in "kaj maš proti ex- yu ljudjem" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smatram da imajo nekateri (ne bom poimenoval nikogar, vsaj zaenkrat ne še) proti meni. Namreč za moj denar mi dajajo nečesar, kar sem ostro proti. Tisto kar bi rad mel, pošten športni in filmski program, pa ne duha in sluha.
To bi lahko, na nek glup in na zelo neumen način, opisal še tako: ko bi hotel kupit pivo v steklenici (0,5 L), bi dobil mleko (1L). Z obrazložitvijo češ mleka je več.

Neumnost na 1001 potenco.
T2 dajte nam, za božjo voljo, programe katere zahtevamo in nekih xyz programov.
NN a ne bi že čas da malce udariš po mizi na kakem sestanku in rečeš, kaj folk želi ???????

Uporabniški avatar
kitl
Administrator

Odgovor Napisal/-a kitl » 1. Sep 2007 ob 13:01

Strpno ljudje strpno. Vsi smo ne zadovoljni predvsem sedaj ko je Siol naredil tak bum v programski shemi. Smo upravičeno ne zadovoljni saj ko se spomnim pred časom smo se pogovarjali o TV1000 pa se ni dalo nekaj urediti, da bi ga dobili. Ko smo govorili o HBO je bilo rečeno, da je to peredrago in da je tudi vprašnje če ga bomo kdaj videli potem pa pride en Siol in ponudi celo tri programe HBO in ne samo enega pa še to čisto zastonj za tiste, ki imajo trojčke se pravi skoraj 70% ljudi je takšnih. se pravi vse se da če je le volja in denar. T2 me do sedaj še ni razočaral in upam, da me tudi v prihodnje ne bo v nasprotnem primeru imamo pa vsi možnost prehoda h konkurenci. T2. Če po pravici povem se prav bojim dneva ko bo Siol glasno razglasil, da uvaja Šport Klub in če se bo to zgodilo bo migracija uporabnikov ne verjetna že sedaj bo če T2 ne bo hitro poskrbel in tudi sam uvedel TV1000, HBO in podobne kvalitetne kanale. Namreč ljudje si želijo kvalitetnega sporeda in v ta spored v večini spadajo kvalitetni filmi in nadaljevanke ter šport.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 1. Sep 2007 ob 13:25

Naš priljubljeni operater počasi izgublja na prednosti, saj je očitno zaspal na lovorikah. Prednost pri TV shemi je skopnela, zdaj imajo samo še prednost na področju optike. Samo, tudi ta ne bo dolgo. Bo treba sestopit iz oblakov, ni kaj.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Zaklenjeno