Timeshift / Časovni zamik
Re: Timeshift / Časovni zamik
Glede česa pa si se pritožil - da časovni zamik ne deluje pravilno in zahtevaš reklamacijo - kar pa so ti zavrnili? Za vse ostalo, zavajujočega oglaševanja itd. pa so te napotili na AKOS. No, potem res niso imeli nobene uradne pritožbe.
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Internet, TV
A to ti delaš za njih LOL
Pritožba je pritožba. Razen če imate zdaj pri T-2 druge definicije še za to?
V glavnem zadeva njihovega odgovora meni se glasi "Odgovor na pritožbo". Torej

Pritožba je pritožba. Razen če imate zdaj pri T-2 druge definicije še za to?

V glavnem zadeva njihovega odgovora meni se glasi "Odgovor na pritožbo". Torej

-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Še zdaleč, da zagovarjam posiljevanje z oglasi. Ampak pri pritožbi moramo biti resnično natančni. Namreč storitev časovni zamik zagotavlja ogled odaj ter oglasov za nazaj, kar očitno dela. Ena od funkcij je tudi pomik po časovnici odaje, uporabniki ta postopek v pogovornem jeziku imenujem preskakovanje oglasov. Skratka, samodejnega preskakovanja oglasov, v kakoršnji koli različici, storitev ne nudi.
Tudi to nudi... ampak samo na par programih. Res pa je, da tega nikjer ne oglašujejo.
Saj pravim... samo na izbranih programih. Pojdi na Viasat History HD, danes ob 21:11. Počakaj, da se začnejo predvajat reklame, pa boš videl, o čem govorim. Seveda potrebuješ dovolj novo verzijo aplikacije (tako, ki zna tudi predvajat oglase, o katerih se tukaj pritožujejo).
-
- Novinec
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Primorska
@mikrohard Samodejno preskakovanje oglasov med ogledom za nazaj? (napram desnim klikom +5min ++...
Če ni skrivnost: kateri so ti izbrani programi poleg Viasat History HD? In katera je ta "dovolj nova verzija" na AndroidTV - Arris VIP 7300?
Hvala za odgovor.

Če ni skrivnost: kateri so ti izbrani programi poleg Viasat History HD? In katera je ta "dovolj nova verzija" na AndroidTV - Arris VIP 7300?
Hvala za odgovor.
-
- Znanec
Jaz mislim, da vsi razumemo o čem govorimo? Torej da nam T-2 ekstra nabije "svoj blok oglasov"* pri uporabi te plačljive časovne funkcije.Skorc napisal/-a: ↑9. Maj 2025 ob 20:58Še zdaleč, da zagovarjam posiljevanje z oglasi. Ampak pri pritožbi moramo biti resnično natančni. Namreč storitev časovni zamik zagotavlja ogled odaj ter oglasov za nazaj, kar očitno dela. Ena od funkcij je tudi pomik po časovnici odaje, uporabniki ta postopek v pogovornem jeziku imenujem preskakovanje oglasov. Skratka, samodejnega preskakovanja oglasov, v kakoršnji koli različici, storitev ne nudi.
* svoje ne kot izključno oglasi o T-2, ampak svoj blok oglasov kot lahko svoje, ali pa tudi od ostalih ponudnikov itn.
-
- Znanec
Mimogrede AKOS je mojo pritožbo sprejel, sedaj jim mora T-2 odgovoriti na vprašanja in predložiti dokaze.