kastor napisal/-a:Spektakel?
Mogoče nba, drugač pa ne vem o kakih spektaklih govoriš? Pa ne zagovarjaj t2 ker imajo trenutno eno najslabših shem na trgu- sportklub gor ali dol.
Stari, ce ti kej ne pase pa odjavi T2, pa gas na kabel al pa Siol. Sej tle nisi vezan na leto al pa dve, kot pri telefonu??? Ne vem zakaj jemljete to na trgu, ce potem drugega kot pljuvati na znate. Kot bi kupil BMW-ja, pol bi pa pljuval po njem pa hvalil Audija... stari pol si kupi pa Audi... sej cena je priblizno ista.
Spektakl sem zanalasc napisal, kajti spektaklov tudi na Š1 ni, ki jih mi nebi mogli spremljati. Vse spektakle sem lahko spremljal, ko OBN-a, pa Sportklubov sploh se ni blo, kajti vse derbije (Spanija, Italija, Anglija, Francija) je in se vedno prenasa HTV 2, ostalo pa je le prcanje u glavo...
...jst pac gledam HSV-Hansa, al pa Lille-Paris tisti na Š1 pa West ham-Wigan, al pa Recreativo-Bilbao. Je kaksna razlika???
kastor napisal/-a:
Za nekatere pač ni višek dneva, da se zvalijo v fotelj in gledajo HSV-Hansa

Si mogoce v tej sezoni kaksen derbi zamudil???
Barca-Real, Man(Utd), Arsenal, Chelsea in Liverpool med sabo, Inter, Romo, Juve in Milana med sabo??? Jst NISEM, ker sem te derbije pac lahko spremljal na SLO 2, HRT 2 in OBN-u...
...sem pa zato gledu Celtic-Rangers, PAO-Olympiakos, Porto-Benfica, PSV-Ajax, Lyon-Marseille, derbije Bayernom, Werderjem, HSV-jem in Schalkejem, Boco-River Plate ko jih ostali ponudniki niso gledali NIKJER. Prav tako sem lahko gledal Euroligo v basketu... samo na T2. Tud ljubiltelji NHL-a lahko spremljajo hokej na T2... NBA & NCAA prav tako!!!
Fora je v tem, da lahko na Š1 spremljas backup Španske in Angleške lige, medtem ko na T2 lahko spremljas backup Nemcev, Francozov in ostalih lig.... tiste prave derbije pa bomo videli in eni in drugi... v tem je poanta!!!
Dons pa jutri je tko Champions league, v četrtek na OBN-u in HRT 2 Zenit - Bayern (M), na SLO 2 pa Rangers - Fiorentina. Na Š1 je v petek final four NLB lige, mi pa jo bomo lahko spremljali na HTV 2 (Zadar-Hemofarm) in na SLO 2 (Olimpija-Partizan). Na Š1 imas v soboto ob 13.40 Chelsea-Manchester (Utd). Ti bos lahko to tekmo spremljal ob isti uri na HTV 2. Bos kaj zamudil????
Folk, sam jokate!!!