T-2 akcija "Ukinjamo čas"
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: T-2 akcija "Ukinjamo čas"
dule: daj na ZS mi podatke pa dobiš info koliko gre.
Sem naredil že celo študijo o tem, da se meni ta paket ne splača!lazyass napisal/-a:Povej v katerem primeru boš plačeval več ? Si že na T-2 Mobile ? PRD/SRD ? ........
Tukaj najdeš več informacij: http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=7&t ... =45#p98316
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- lazyass
- Navdušenec
- Paket: T4 optika 400/100
- Kraj: LJ
+ 11,12€ telekomu in sedaj plačuješ za tvoj SRD 14+11.5+11,12 EUR = 36.62Če se osredotočim na moj paket 1/256 (14 €) + TV (11,5 €) + morebitni 2 UMTS številki (8 €) = 33,5 €... T-2 mi pa ponuja hitrejši internet 10/2 (ki ga ne potrebujem) + TV + 2 * UMTS za 36 €. To zame NI nobena ugodnost, če moram plačevati 2,5 € več!

Če delaš računico s SRD upoštevaj tudi TK naročnino, ker drugače sam sebi mečeš pesek v oči

Brezčasni VDSL- Glede na to, da v tistem paketu klasična telefonija ni vklopljena sklepam, da velja ponudba samo za SRD - ne vidim drobnega tiska.
- Optikaši prihranijo 5,5 €, VDSLjaši samo 6,5 € (SRD). <- celloak, kako si prišel do 13 €
*
Dostop do interneta prek polno ali skupno razvezanega dostopa s hitrostjo do 10/2 mbps. V primeru, da naročnik ne dosega te hitrosti zaradi prevelike oddaljenosti od centrale ali slabe kakovosti bakrenega telefonskega kabla, se uporabniku ponudi manjši hitrostni paket, ki zagotavlja stabilno delovanje. V primeru izbire nižje hitrosti ostaja cena paketa Brezčasni VDSL enaka.
Cena v ceniku: 29 €
*
IPTV priključek, ki vključuje TV vmesnik in osnovni programski paket T-2.
Cena v ceniku: 11,50 €
*
2 naročniški razmerji za T-2 govorne mobilne komunikacije z možnostjo ohranitve telefonskih številk.
Cena v ceniku: 8 €
*
Možno je naročiti dodatne TV ali HDTV vmesnike, dodatne mobilne ali fiksne telefonske številke ter plačljive programske pakete po standardnem ceniku. Programska shema Teleing Maxi v brezčasnem paketu ni možna.
[Internet] [Televizija] [Mobilna telefonija] [Mobilna telefonija]
Mesečna naročnina: 36 €
Mesečni prihranek: do 12,50 €
Nevem od kje ti ideja da je cena za SRD, vrjetno je to tvoja fiksna ideja

- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Pri meni je situacija taka
4/512 + 2 IPTV + Voip me mesečno košta 40,5 EUR
Omenjeni paket bi me mesečno koštal 36 EUR + 2 za dodaten TV vmesnik + 4 za VOIP kar znese 42 EUR.
- Kaj pridobim s tem paketom? Večjo hitrost Interneta, ki jo ne potrebujem. Res pa tudi ta večja hitrost pri meni ni mogoča saj sem na meji z 2 TV.
- 2 SIM kartici, ki jih tudi ne potrebujem. Če pa bi jih že vzel, bi pa moral zraven kupiti še 2 GSM aparata, kar dodatno znese še najmanj 200 EUR.
Meni osebno paket ni sprejemljiv zato ostajam na mojem trojčku in upam, da bomo tudi uporabniki dosedanjega trojčka s časom bili deležni kake ugodnosti.
4/512 + 2 IPTV + Voip me mesečno košta 40,5 EUR
Omenjeni paket bi me mesečno koštal 36 EUR + 2 za dodaten TV vmesnik + 4 za VOIP kar znese 42 EUR.
- Kaj pridobim s tem paketom? Večjo hitrost Interneta, ki jo ne potrebujem. Res pa tudi ta večja hitrost pri meni ni mogoča saj sem na meji z 2 TV.
- 2 SIM kartici, ki jih tudi ne potrebujem. Če pa bi jih že vzel, bi pa moral zraven kupiti še 2 GSM aparata, kar dodatno znese še najmanj 200 EUR.
Meni osebno paket ni sprejemljiv zato ostajam na mojem trojčku in upam, da bomo tudi uporabniki dosedanjega trojčka s časom bili deležni kake ugodnosti.
-
- Model
- Paket: T3 OPTIKA 10/10-MOBILE
Normalno, da ti je nekaj predrago, če tistega ne potrebuješ!
Meni pa je akcija prišla kot naročena, se bomo rešili zasoljenih cen v mobi predplačniških paketih, poleg tega pa bom prihranil mesečno skoraj eno in pol naročnino za T2 mobil!
Meni pa je akcija prišla kot naročena, se bomo rešili zasoljenih cen v mobi predplačniških paketih, poleg tega pa bom prihranil mesečno skoraj eno in pol naročnino za T2 mobil!
Meni ravno prav pride, saj za 0,5€ dobim 10/2 namesto 4/1 in pa še 2 T-2 sim kartici. Kot naročeno. 

Trolling is a art.
Ta telefonska številka ni kar ena, katere uptime me ne zanima! Zatorej še lep čas ne bo šla na T-2!lazyass napisal/-a:Če delaš računico s SRD upoštevaj tudi TK naročnino, ker drugače sam sebi mečeš pesek v oči

Zatorej smo uporabniki SRDja in trojčkov pri tem paketu krepko prikrajšani!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Že res Cobane, sam prikrajšaš se sam in te ne T-2. Odločitev v tem primeru je tvoja
V tem trenutku je pač tako da T-2 očitno skuša pridobiti na tržnem deležu pri mobilni telefoniji, sem pa prepričan da to ni zadnja akcija T-2-ja.

V tem trenutku je pač tako da T-2 očitno skuša pridobiti na tržnem deležu pri mobilni telefoniji, sem pa prepričan da to ni zadnja akcija T-2-ja.
Če v pogodbi piše, da T-2 poravna vso poslovno škodo zaradi downtime-a, podpišem takoj! V nasprotnem smo SRDjevci prikrajšani in nas tretirajo drugače, kot pa tiste na PRD! Got it! 

- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
tonimona napisal/-a:Ta akcija je namenjena bolj praznjenju skladišč z motorolo 1910 in sim karticami.
-
- Model
- Paket: Totaltv in T-2 UMTS
- Kraj: bogu za hrbtom nekje med KP in MB (Ihan)
No si bom malo sposodil tole temo,ker je veliko govora o cenikih.Ni mi jasno predvsem tole:

Kolk bo potemtakem mene koštal internet :
polno razvezan dostop 10/2 internet z 1.telefonom in 1.hdtv ?
LP

Kolk bo potemtakem mene koštal internet :
polno razvezan dostop 10/2 internet z 1.telefonom in 1.hdtv ?
LP
Zadnjič spremenil kravca, dne 29. Sep 2008 ob 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Sedaj lahko odlašate dve leti.
-
- Model
- Paket: Totaltv in T-2 UMTS
- Kraj: bogu za hrbtom nekje med KP in MB (Ihan)
Ali so kakteri od teh programov v osnovni shemi
http://www.t-2.net/?AUID=F3E6601062851102165D
v formatu visoke ločljivosti (HDTV) ?
In če,ali je potem v tej brezčasni akciji možno dobiti namesto navadnega TV vmesnik za HDTV?
LP
http://www.t-2.net/?AUID=F3E6601062851102165D
v formatu visoke ločljivosti (HDTV) ?
In če,ali je potem v tej brezčasni akciji možno dobiti namesto navadnega TV vmesnik za HDTV?
LP
Sedaj lahko odlašate dve leti.
Testno Play tv HD, Arte HD in testno EuroSport HD.
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Mene sedaj pride naročnina za paket 8/1 PRD+ena telefonska št.+2x Tv+HBO 49,50€,če grem na brezčasni paket,potem tem 36€ prištejem en TV vmesnik+Tel+HBO in me pride 50€ a je to tako ali ne.