VDSL 2
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1, IP TV, IP TELEFON
- Kraj: Miklavz na dravskem polju
Se vedno mi ni jasno, ali za prehod na vdsl2 rabim novo opremo oz. ali je Smart COM SVM104 ze vdsl2 ready.
Sicer pa imam ze od prehoda na t-2 problem ko gledam fox news... in imam polen download (zaostajanje zvoka, kocke..).
Na zacetku sem podal par prijav na t-2 potem pa sem obupal in se sprijaznil (profil bi naj bil na 17), imam paket 8/1
Ali bo to tudi upostevano (glede na to da je ze vec mesecev od klica na teh. pomoc) ali je bolje da se enkrat gnjavim.
Hvala
LP
Sicer pa imam ze od prehoda na t-2 problem ko gledam fox news... in imam polen download (zaostajanje zvoka, kocke..).
Na zacetku sem podal par prijav na t-2 potem pa sem obupal in se sprijaznil (profil bi naj bil na 17), imam paket 8/1
Ali bo to tudi upostevano (glede na to da je ze vec mesecev od klica na teh. pomoc) ali je bolje da se enkrat gnjavim.

Hvala
LP
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Uporabnik
- Paket: 8/1, IP TV, IP TELEFON
- Kraj: Miklavz na dravskem polju
hvala za informacije, bilo je govora na tem forumu, da je bil svm104 upgrade-an (sveti oranzna lucka) na vdsl2, ali to ne drzi ?
NM, hvala, bom znova javil , je pa zanimivo da mi predvsem pri foxu pride do problema , ocitno rabi fox najvec pasovne sirine med vsemi SD programi, ali se motim ?
Razmerje signal/sum naj nebi bilo tako slabo pri meni.
Ali je profil 17 zadnji ki je mozen ?
LP
NM, hvala, bom znova javil , je pa zanimivo da mi predvsem pri foxu pride do problema , ocitno rabi fox najvec pasovne sirine med vsemi SD programi, ali se motim ?
Razmerje signal/sum naj nebi bilo tako slabo pri meni.
Ali je profil 17 zadnji ki je mozen ?
LP
-
- Starešina
-
- Starešina
-
- Starešina
Ne bo držalo, na strani centrale gredo žice direkt v T-2 dslam. Meritve ne moreš opraviti, če nimaš obeh koncev žice. No, ampak oni tega morebiti niti ne vedo...lukec napisal/-a:NN lahko lahko ve TS za decibele. pri nas so izvedli meritve v bajti po narocilu t-2 in se je nekaj govorilo o 2db kaj pa je tocno to pa ne vem
lp

Optika 100/10