TV2GO * TV 2 Go mobilna televizija za telefon in tablico Android / iOS

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Maxxo
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: TV2GO * TV 2 Go mobilna televizija Android / iOS

Odgovor Napisal/-a Maxxo » 4. Jun 2024 ob 15:11

Zdravo, ima še kdo težave z aplikacijo na Androidu? Prikaže se samo začetni zaslon z logotipom, nato se aplikacija zapre.
Poskusil sem jo ponovno naložiti, sicer se potem odpre ampak ne prikaže vsebine začetnega zaslona (priporočila,...), spored odpre in video predvaja, nato pa se spet zapre. Napaka ostaja na wifi in tudi na mobilnih podatkih. Klical sem tehnično pomoč in nimajo prijav takšne napake. Se pa to dogaja od včeraj, android se med tem časom ni posodabljal, prav tako ne aplikacija.
Enako se dogaja na tablici in na telefonu.

wickedboy
Model

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 4. Jun 2024 ob 20:38

Ravno probal, meni vse lepo odpre in tudi zapre. Je to kaka eksotična znamka tablice ali telefona? Verjetno če bi bila sistemska napaka, bi imeli že več prijav. Zadnji update meni kaže 27.05.2024

Maxxo
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a Maxxo » 4. Jun 2024 ob 23:11

Hvala. Sem poskusil tudi s starejšo verzijo aplikacije in je isto. Tablica je Teclast, ima starejši android, telefon pa je Xiaomi Redmi note 13 pro - HyperOS. Testiram lahko samo še na Xiaomi 13T. Očitno je razlog v napravah ampak zanimivo da na dveh.

mikrohard
Starešina
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 5. Jun 2024 ob 00:11

Mogoče je tudi kaj specifičnega s tvojim naročniškim računom ali profilom.

Maxxo
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a Maxxo » 5. Jun 2024 ob 00:51

Sem želel poskusit z drugim naročniškim računom. Pobrisal podatke aplikacije, sem prišel do polj za vpis uporabnika in gesla, potem sem samo pogledal v drugo aplikacijo kjer imam shranjeno geslo, se vrnem nazaj na tv2go in se je samo zaprla. Občasno tudi dobim sporočilo sistema, da se aplikacija stalno ustavlja, sem tudi že poslal poročilo o napakah Mi strežnikom.
Preko spletnega brskalnika na računalniku lahko gledam nemoteno. Bom poklical še na tehnično pomoč.

Maxxo
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a Maxxo » 5. Jun 2024 ob 17:57

Sem pobrisal podatke aplikacije in se vpisal z drugim uporabniškim računom in aplikacija dela normalno. Klical sem na tehnično pomoč in čakam povratni klic. Da bi bilo karkoli narobe z mojim računom ali profilom niso opazili.

mikrohard
Starešina

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Jun 2024 ob 20:01

Najverjetneje ti je napako odpravilo brisanje podatkov aplikacije. Včasih pride do težav, če se prenesejo podatki iz starega na nov telefon.

Maxxo
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a Maxxo » 8. Jun 2024 ob 02:59

Mikrohard, brisanje podatkov aplikacije ni odpravilo napake, temveč prijava z drugim uporabniškim računom od očeta ki živi na drugem naslovu. Po prijavi se takoj tudi odpre vsebina začetne strani (priporočeno, nazadnje gledano, moje vsebine,...) katera je ob prijavi z mojim računom prazna.

Bil sem na vezi s tehnično podporo, sicer so mi poslali navodila za namestitev starejše verzije aplikacije ampak na strežniku ni bilo datoteke za prenos. Potem sem poiskal starejše verzije aplikacije na spletu. Pri verzijah 10.4.4, 10.4.3 in 10.4.2 je napaka prisotna, verzija 10.1.1 pa dela normalno.
Pravkar se mi je aplikacija iz 10.1.1 posodobila na zadnjo verzijo in spet ne dela. Izbrisal podatke in se vpisal z očetovim up. računom in dela normalno. Spet izbrisal podatke, se prijavil s svojim up. računom, pridem do sporeda in tam lahko predvajam video (začetna stran je prazna), ko želim odpreti videoteko pa se aplikacija zapre in če jo želim ponovno odpreti se za hip pokaže samo oranžno ozadje in se takoj zapre.
Imam shranjen tudi log napake ki jo sporoči aplikacija, verjetno me bodo iz tehnične klicali spet v ponedeljek ker včeraj nisem imel telefona ob sebi ko so me klicali, pa jim ga lahko tudi pošljem.

mikrohard
Starešina

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Jun 2024 ob 09:54

Ok... če je problem ponovljiv, se bo že rešilo. Lahko mi tudi na ZS posreduješ adb log.

Odgovori