Imam TV, ki menda prebavlja 4K že več kot leto dni, pa se mi zdi, da 4K nisem niti enkrat še sprobala.

Kodija moraš znat nastavit,je pa tudi ena alternativa,Soda Player in The Pirate Bay kjer lahko gledaš torrent brez da ga vlačiš na disk,direktno,Soda Player ima tudi celo vrsto podnapisov tako da lahko izbereš kar ti je volja.webmaher napisal/-a:pa kdo se še s torrenti zeza... Kodi s Fantasticom ali Covenantom ... in Real Debrid pa si zmagal
dva servisa delujeta brez hitrostnih omejitev za gledanje 4K, FULL HD in podobno brez da predhodno snames datoteko na disk.....to sta easynews in furk, preverjeno 100% s povezavo 100Mb/s down....je pa res da nista zastonj.....mikrohard napisal/-a:Boš rekel, da imaš dovolj hiter internet za streamanje 4K filmov v najvišji kvaliteti? Jaz imam filme, ki so štekali na 100Mbit/s interni mreži in so zahtevali 1Gbit/s povezavo. Pa tudi, če recimo imaš dovolj hiter internet (vsaj 150Mbit/s download)... a imajo ti piratski addoni za Kodi res dovolj visoke strežniške kapacitete, da lahko to hitrost tudi dosežeš? Močno dvomim...
Meni na netfliks dela vse tekoče imam pa HD naročnino prav tako z pirate bay 4K brez zatikanja direktni strem birate je tam okrog 12MB/smikrohard napisal/-a:A pa so to 4k filmi, ki so prilagojeni za streaming (npr. netflix, kjer je max 15Mbit/s bitrate)... a so to 4k filmi, kot jih dobiš direktno iz bluray medija, kjer lahko bitrate občasno preseže tudi 100Mbit/s? Jaz tako ali tako nimam dovolj hitrega interneta za direkten streaming 4k bluray filmov. Ampak si vseeno težko predstavljam, da bi kdorkoli nudil tako "storitev".