Kanal MelodyZen
- majstor
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Telefon + TV
- Kraj: Koper
Re: Kanal MelodyZen
Mislim da bi lahko naredili pakete. Znizali osnovno narocnino in naredili kot siol.
Dokumentarci (discovery.....)
Sportni (sport+.....)
Muzika (Mtv2......)
Tako bi bilo se najbolj posteno, ker vseh ne zanimajo dokumentarci, muzika....
Npr. jaz bi vzel samo paket dokumentarcev, drugo me ne zanima.....
Kaj menite?

Dokumentarci (discovery.....)
Sportni (sport+.....)
Muzika (Mtv2......)
Tako bi bilo se najbolj posteno, ker vseh ne zanimajo dokumentarci, muzika....
Npr. jaz bi vzel samo paket dokumentarcev, drugo me ne zanima.....

Kaj menite?

- dugi
- Faca
- Paket: optika T-4 giga
- Kraj: Fužine
Ravno tem sem pisal.Je bolj pregledno in manj hude krvi.Mene ne zanimajo športni programi,ampak dokumentarno-znanstveni.
-
- Nadebudnež
- Paket: T4 Mega
- Kraj: Kranj
Še ena zanimiva odločitev T-2. Zgleda, da še ni bilo dovolj negativnih presenečenj v letu 2008...
T-2 se predstavlja kot vodilni ponudnik HDTV v Sloveniji. In kaj dobimo uporabniki? MelodyZen (program, ki ni nič posebnega) za 1,50€ na mesec in v paketu sta dva programa (tako piše v ponudbi). Ne, to res ni droben tisk, je pa čisti nateg. Naj mi kdo, ki je pametnejši od mene, pojasni, zakaj bi mene zanimal MelodyZen SD, če sem vzel Motorolo 1910, za kar plačujem 2€ mesečno in z mesečno naročnino že dobim MelodyZen HDTV.
T-2, dovolite mi, da vam pojasnim: MelodyZen SDTV in MelodyZen HDTV nista dva programa, ampak je samo en program, ki ga ponudnik oddaja v različni ločljivosti.
T-2 se predstavlja kot vodilni ponudnik HDTV v Sloveniji. In kaj dobimo uporabniki? MelodyZen (program, ki ni nič posebnega) za 1,50€ na mesec in v paketu sta dva programa (tako piše v ponudbi). Ne, to res ni droben tisk, je pa čisti nateg. Naj mi kdo, ki je pametnejši od mene, pojasni, zakaj bi mene zanimal MelodyZen SD, če sem vzel Motorolo 1910, za kar plačujem 2€ mesečno in z mesečno naročnino že dobim MelodyZen HDTV.
T-2, dovolite mi, da vam pojasnim: MelodyZen SDTV in MelodyZen HDTV nista dva programa, ampak je samo en program, ki ga ponudnik oddaja v različni ločljivosti.

-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Lahko godrnjamo ali pa tudi ne. Poglejte mal cene HD kanalov po Evropi. Menda niso nikjer zastonj. Torej bolje ta MelodyZen za tiste, ki ga želijo za 1,5 € na mesec kot pa nič. Sicer se kruto sliši, ampak to je pač stvar tržne ekonomije.
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Pred časom smo debaterali o 3 audio streamih. Prek VLC so za SD verzijo na voljo vsi 3 streami na voljo kar je mega. Prek STB je privzet "Pure Nature". Kako to? Bo na voljo samo "Pure Nature"?
HD verzija ima na VLC samo music in Coaching, ni pa Pure Nature. Mal mineštre je vse tole.
HD verzija ima na VLC samo music in Coaching, ni pa Pure Nature. Mal mineštre je vse tole.

-
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
Včeraj naročil Zena, vtipkal pin in vse... Zadeva delala, do danes, ko spet piše, da se naroči
Se za foro probam in napiše, da je možno samo enkrat zadevo naročiti v mesecu. Kar je logično saj sem jo včeraj
In zdej mi ne dela
Klical HD, nimajo pojma. Zabeleženo nimajo, da sem naročil, meni pa noče ponovno naročiti, ker sem že včeraj.

Megane 225 Renault Sport
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10