Jaz sem dobil enako podražitev kot tvoja punca...gjural napisal/-a:lihkar gledam za primer doma od punce:
Prej: 6€ TV + 2€ dodaten stb + 7,5 € osnovni programski paket + 14€ internet 10/10 + 4€ pstn vmesnik = 33,5 € naročnine
Sedaj: 9€ prvi tv + 3€ dodaten stb + 7€ osnovni programski paket + 19€ internet + 3,5€ pstn vmesnik = 41,5 € naročnine
to je konkretna podražitev 8 eur na mesec... skoraj 100 € na leto.

Sedaj preučujem vse opcije, tudi siol optiko in vidim, da me na siol optiki pride trio paket 42€, s tem, da je tam internet celo 20/20... Če bi pa bi pri T2 imel 20/20 bi me pa vse skupaj(net, TV, tel) stalo 50,5€, kar je bistveno dražje kot pri siolu...
T2 s to podražitvijo nima več nobene prednosti v cenah in se bo zelo težko še naprej prodajal kot daleč najcenejši ponudnik. S to zadnjo podražitvijo so cene T2 praktično na nivoju konkurence. V naketerih segmentih so še vedno malenkost cenejši, v nekaterih segmentih so pa sedaj celo dražji...

Uporabniki tudi nismo taki mazohisti, da bomo samo zaradi neke sentimentalne ljubezni večno ostali pri T2...

. Nimamo nobenega skrbnika, internet (in samo internet, TV ter telefon sta na fizično) sem prenesel na firmo izključno zato ker rabim 2 IPja... Hudo drago me pride drugi IP 28 EUR / mesec
. Nimamo nobenega skrbnika, internet (in samo internet, TV ter telefon sta na fizično) sem prenesel na firmo izključno zato ker rabim 2 IPja... Hudo drago me pride drugi IP 28 EUR / mesec 
 Optika od 30.5.2008
 Optika od 30.5.2008

Menim, da je (bo še naprej) T-2 konkurenčen in cenovno ugoden ponudnik internetnih storitev. V kolikor pa temu ne bo tako pa ni panike, prekinil bom naročniško razmerje in se zahvalil za korektno poslovno sodelovanje.
  Menim, da je (bo še naprej) T-2 konkurenčen in cenovno ugoden ponudnik internetnih storitev. V kolikor pa temu ne bo tako pa ni panike, prekinil bom naročniško razmerje in se zahvalil za korektno poslovno sodelovanje. 
 Kaj naj pa tisti, ki smo sedaj že nekaj časa na optiki in nimamo možnosti izbire na isti tehnologiji. Kaj naj gremo nazaj v ledeno dobo VDSLja, da bo opcija izbire.
  Kaj naj pa tisti, ki smo sedaj že nekaj časa na optiki in nimamo možnosti izbire na isti tehnologiji. Kaj naj gremo nazaj v ledeno dobo VDSLja, da bo opcija izbire.